Content voor Ingelogde Gebruikers

Tweedehands stoelen

Waarom tweedehands stoelen? Dat is duidelijk, tweedehands stoelen zijn namelijk voordelig en bovendien duurzaam. Het is daarom erg aantrekkelijk om kosten te besparen of om duurzaam te ondernemen. Tweedehands stoelen kopen? Wij bieden een ruim assortiment aan tweedehands stoelen en wij hebben een gedegen revitalisatie proces om deze producten een SecondLife te geven.

Bureaustoelen

De tweedehands bureaustoelen zijn tweedehands ergonomische bureaustoelen. Dit zijn daarom degelijke stoelen en bovendien erg goed voor de gebruiker. Door een ergonomische bureaustoel te gebruiken kunnen klachten worden voorkomen. De gebruiker wordt in zijn werkzaamheden goed ondersteund. Op zoek naar een bureaustoel die gebruikt is? Wij bieden tweedehands bureaustoelen aan voor een voordelige prijs.

Kantinestoelen

Ben je op zoek naar tweedehands kantinestoelen? Dan kun je bij ons terecht. Wij bieden verschillende kleuren van tweedehands kantinestoelen. Een kantinestoel dient goed en gemakkelijk te reinigen zijn.

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen kopen? Dat kan heel voordelig bij OPNIEUW. Wij verkopen namelijk tweedehands vergaderstoelen voor goedkope prijzen. Ondanks dat de vergaderstoelen gebruikt zijn, worden deze uitvoerig gereinigd, onderhouden en gerevitaliseerd. Binnen OPNIEUW kiezen we tevens voor herstofferen van stoelen. Hiermee kun je een kostenbesparing van 70% winnen. Vergaderstoelen huren? Dat kan natuurlijk ook bij OPNIEUW, bekijk hier ons assortiment.

Entree en banken

Een mooie ruimte om je klanten in te ontvangen is van belang binnen jouw organisatie. Je geeft daarmee een visitekaartje van je bedrijf. Met tweedehands entree en banken geef je een mooi signaal aan de klant. Je bent namelijk duurzaam ingesteld en bovendien leveren wij ook design meubels. Denk ook maar eens aan hergebruik-vintage meubels voor je entree ruimte.

Herstofferen

Zoals vermeld bieden wij ook de service van herstofferen. Er zijn veel voordelen van herstofferen, lees er meer over in onze blog.

Hergebruik-vintage

Ben je op zoek naar design? Of ben je op zoek naar duurzaam kantoormeubilair? Combineer deze en bekijk maar eens de hergebruik-vintage lijn van OPNIEUW. Je kunt ook altijd een contactformulier invullen voor meer informatie.

Tweedehands stoelen koop je duurzaam en voordelig in bij OPNIEUW.

Scroll naar boven
Zoeken