Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Vepa Alpine vergaderstoel

  Vanaf95,00 Excl. BTW
  Vanaf114,95 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Refurbished

  ✓Stapelbaar

  Beschrijving

  Deze refurbished Vepa Alpine vergaderstoel met fraaie armleuningen is geschikt voor in vergaderzalen, en kan daarnaast ook gebruikt worden als duurzame kantine- of conferentiestoel, doordat de stoelen door middel van een koppeling aan elkaar bevestigd kunnen worden. 

  De stoel is voorzien van afgeschuinde vloerbeschermdoppen en door middel van de stapelnok zijn de stoelen stapelbaar tot 8 stuks.

  Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van deze stoel. Je kunt kiezen voor een gereinigd model, waarbij de stoel standaard in het zwart gestoffeerd is in stof of kunstleer. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  Vepa

  Materiaal

  Gereinigde stof, Gereinigd kunstleer, Nieuw gestoffeerd stof, Nieuw gestoffeerd kunstleer

  Zithoogte

  44 cm

  Rughoogte

  81 cm

  Breedte

  57 cm

  Zitdiepte

  49 cm

  Armleuning

  Ja

  Armhoogte

  68 cm

  Frame

  4-poot

  Stapelbaar

  Ja

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken