Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished Vepa Alpine vergaderstoel

Vanaf95,00 Excl. BTW
Vanaf114,95 incl. BTW
Verwijder selectie

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Andere suggesties…

Voordelen

✓Refurbished

✓Stapelbaar

Beschrijving

Deze refurbished Vepa Alpine vergaderstoel met fraaie armleuningen is geschikt voor in vergaderzalen, en kan daarnaast ook gebruikt worden als duurzame kantine- of conferentiestoel, doordat de stoelen door middel van een koppeling aan elkaar bevestigd kunnen worden. 

De stoel is voorzien van afgeschuinde vloerbeschermdoppen en door middel van de stapelnok zijn de stoelen stapelbaar tot 8 stuks.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanschaffen van deze stoel. Je kunt kiezen voor een gereinigd model, waarbij de stoel standaard in het zwart gestoffeerd is in stof of kunstleer. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Extra informatie

Merk

Vepa

Materiaal

Gereinigde stof, Gereinigd kunstleer, Nieuw gestoffeerd stof, Nieuw gestoffeerd kunstleer

Zithoogte

44 cm

Rughoogte

81 cm

Breedte

57 cm

Zitdiepte

49 cm

Armleuning

Ja

Armhoogte

68 cm

Frame

4-poot

Stapelbaar

Ja

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished Vepa Alpine vergaderstoel
Refurbished Vepa Alpine vergaderstoel
Refurbished Stapelbaar

Vanaf95,00 Excl. BTW