Content voor Ingelogde Gebruikers
Ons proces voor het
perfectioneren van jouw
circulaire projectinrichting!

Wij van OPNIEUW! maken jouw circulaire projectinrichting met oog op sociale en ecologische winst.

Partner voor circulaire projectinrichtingen
Wij geven advies vanuit onze expertise
Voor elke projectinrichting een circulaire oplossing!

Benieuwd wat OPNIEUW! kan betekenen voor jouw circulaire totaalinrichting?

Bekijk hier de
projecten die wij hebben
afgerond!

Wij hebben al veel projecten afgerond. Laat je inspireren door deze projecten op onze referentiepagina.  

Hoe gaan wij
circulair te werk?

Onze klanten vragen circulaire projecten aan, waarbij wij refurbished meubilair inzetten. Hoe dit in zijn werk gaat? Wij maken een gefaseerd plan op om het project uit te voeren, beginnend in fase 1. Wij werken tijdens een project aan een circulaire economie. Hierbij staat sociale en ecologische winst centraal.

Bekijk hier
ons stappenplan
Bekijk hier
ons stappenplan

In fase 1 ga je in gesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gespraken maken we een inventarisatie en stellen we een programma van eisen op. Dit doen we om te kijken wat de wensen en behoeften zijn voor de ruimte(n). Zo kan het huidige meubilair een opknapbeurt krijgen door middel van revitalisatie. Bovendien kunnen bestaande materialen hergebruikt worden voor ‘nieuw’ meubilair. Natuurlijk kunnen we ook een inrichting maken met ons refurbished en circulair meubilair. Op deze manier werken we samen aan een circulaire inrichting!  

Met de informatie uit de inventarisatie maken we ontwerptekeningen, plattegronden en 3D indelingstekeningen. Hierbij stellen we ook een begroting op van het toegepaste meubilair en begeleidingswerkzaamheden. In alle ontwerpen houden we rekening met de laatst geldende kantoorinrichtingsnormen.  

In fase 1 kom je in gesprek met een van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek wordt een inventarisatie gemaakt en een programma van eisen opgesteld, om te kijken wat de wensen en/ of behoeften zijn voor de ruimte(n). Eventueel bestaand meubilair dat al aanwezig is, kan een opknapbeurt krijgen door middel van revitalisatie. Daarnaast kunnen bestaande materialen hergebruikt worden voor ‘nieuw’ meubilair. Natuurlijk kan er ook worden ingericht met ons refurbished/ circulaire meubilair. Op deze manier werken we samen aan een circulaire inrichting!

Met de informatie uit de inventarisatie maken we een ontwerptekeningen, plattegronden en 3D indelingstekeningen. Hierbij wordt tevens een begroting opgesteld van het toegepaste meubilair en begeleidingswerkzaamheden. In alle ontwerpen wordt rekening gehouden met de laatst geldende kantoorinrichtingsnormen.

Vanuit de inventarisatie stellen we een conceptontwerp op. In fase 2 worden de ontwerptekeningen definitief gemaakt. Daarnaast stellen we de exacte inrichtingskosten op, maken we de technische specificaties en stellen we de voorlopige planning op.  

Vanuit de inventarisatie in fase 1 wordt een conceptontwerp opgesteld. In fase 2 worden de ontwerptekeningen definitief gemaakt. Daarnaast worden de exacte inrichtingskosten opgesteld, de technische specificaties gemaakt, en de voorlopige planning opgesteld.

Nadat het conceptontwerp definitief is, volgt een afspraak met de opdrachtgever en de projectleider. Hierbij bespreken we het definitieve ontwerp en wordt deze ondertekend. Daarnaast stellen we een definitieve planning en een plan van aanpak op. Het is belangrijk om eventuele risico’s te bespreken aan de hand van een risicoanalyse met beperkende maatregelen.  

In fase 3 maken we ook de werktekeningen, voeren we maatwerk uit en kopen we standaard meubilair in. Bovendien zijn ook de uitvoering, inhuizing en oplevering in fase 3. Tijdens het inrichten kijken we overal naar, zodat alles perfect past bij jouw werkomgeving.  

Nadat het conceptontwerp definitief gemaakt is, volgt een vervolgafspraak met de opdrachtgever en de projectleider. Hierbij wordt het definitieve ontwerp besproken en ondertekend. Daarnaast wordt er een definitieve planning en een plan van aanpak opgesteld. Het is belangrijk dat eventuele risico’s besproken zijn, en hiervoor wordt dan ook een risico-analyse gemaakt met beperkende maatregelen.

Naast het gesprek worden er in fase 3 ook werktekeningen gemaakt, er wordt maatwerk uitgevoerd, standaard meubilair wordt ingekocht en ook de uitvoering, inhuizing en oplevering gebeurt in fase 3. Tijdens het inrichten wordt overal naar gekeken, zodat de inrichting perfect past bij jouw werkomgeving!

In fase 4 bereiden we al het werk voor om van start te gaan. Er komt een inventarisatie van alle producten op voorraad en wat we nog moeten maken. Vervolgens produceren we alles binnen onze circulaire en duurzame werkafdelingen.  

De volgende stap is het opleveren en installeren van de projectinrichting. Tijdens dit proces hebben we met jou contact tot dat alles is geïnstalleerd op locatie.  

Vanuit de inventarisatie in fase 1 wordt een conceptontwerp opgesteld. In fase 2 worden de ontwerptekeningen definitief gemaakt. Daarnaast worden de exacte inrichtingskosten opgesteld, de technische specificaties gemaakt, en de voorlopige planning opgesteld.

Als jij tevreden bent en alle verwachtingen uitgekomen zijn, is de circulaire projectinrichting afgerond. Als er tijdens het gebruikt problemen ontstaan, staat onze serviceafdeling voor je klaar. Wij streven naar een optimale bereikbaarheid en een snelle opvolging van jouw vragen. De binnendienstmedewerker is het eerste aanspreekpunt voor alle dagelijkse zaken. Deze medewerker kan direct de nodige acties in gang zetten.  

Een opdracht is pas afgerond als de opdrachtgever tevreden is en als zijn verwachtingen zijn uitgekomen. Als er tijdens het gebruik problemen of storingen ontstaan, staat onze serviceafdeling voor je klaar. Wij streven naar een optimale bereikbaarheid en snelle opvolging van jouw vragen. De binnendienstmedewerker is het eerste aanspreekpunt voor alle dagelijkse zaken. Deze medewerker is altijd aanwezig en kan direct de nodige acties in gang zetten.

Totale inrichting
gerealiseerd!
Totale inrichting
gerealiseerd!
Wil jij ook een compleet
circulaire projectinrichting?

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Zoeken