Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Ahrend 2020 bureaustoel

  Vanaf425,00 Excl. BTW

  Vanaf514,25 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Duurzame oplossing

  ✓ Ergonomisch en gebruiksvriendelijk

  ✓ Groot bedieningsgemak

  Beschrijving

  De refurbished Ahrend 2020 is een duurzame en ergonomische bureaustoel. De vormgeving van de stoel zorgt ervoor dat de stoel je optimaal ondersteunt en comfortabel laat zitten. Alle onderdelen zijn persoonlijk in te stellen en het bedieningsgemak is groot, waardoor de stoel geschikt is voor verschillende gebruikers. De bureaustoel is geschikt voor op kantoor, thuiswerkplek en om in kleinere ruimtes te werken.

  Duurzaam

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk en daarom hechten wij veel waarde aan refurbished producten. De Ahrend 2020 is een goede stoel, die een tweede leven verdient. De stoel wordt zo goed als nieuw opgeleverd, waardoor je er lang en veel plezier aan kunt beleven.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met originele gereinigde kussens, en daarnaast ook met nieuw gestoffeerde kussens met onze zwarte OPNIEUW! stoffering.

  Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar je dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

  Bij specifieke wensen of voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  Ahrend

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Armleggers

  Ja (20 – 31,5 cm)

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Zithoogte

  41 – 55 cm

  Zitdiepte

  38 – 48 cm

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken