Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished Ahrend 2020 bureaustoel

Vanaf447,00 Excl. BTW
Vanaf540,87 incl. BTW
Verwijder selectie

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Andere suggesties…

Voordelen

✓Duurzame oplossing

✓Ergonomisch en gebruiksvriendelijk

✓Groot bedieningsgemak

✓Voldoet aan de NEN-EN 1335 en NPR 1813

Beschrijving

De refurbished Ahrend 2020 is een duurzame en ergonomische bureaustoel. De vormgeving van de stoel zorgt ervoor dat de stoel je optimaal ondersteunt en comfortabel laat zitten. Alle onderdelen zijn persoonlijk in te stellen en het bedieningsgemak is groot, waardoor de stoel geschikt is voor verschillende gebruikers. De bureaustoel is geschikt voor op kantoor, thuiswerkplek en om in kleinere ruimtes te werken.

Duurzaam

Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk en daarom hechten wij veel waarde aan refurbished producten. De Ahrend 2020 is een goede stoel, die een tweede leven verdient. De stoel wordt zo goed als nieuw opgeleverd, waardoor je er lang en veel plezier aan kunt beleven.

Stoffering

De stoel is verkrijgbaar met originele gereinigde kussens, en daarnaast ook met nieuw gestoffeerde kussens met onze zwarte OPNIEUW! stoffering.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel opnieuw te laten stofferen in een kleur naar keuze. Een overzicht van alle kleuren en eigenschappen waar je dan uit kunt kiezen staat in onze stoffenkaart.

Bij specifieke wensen of voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of gewoonweg een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Zo goed als nieuw

Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Extra informatie

Merk

Ahrend

Conditie

Zo goed als nieuw

Kussens

Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

Zithoogte

41-55 cm, 41 – 55 cm

Zitdiepte

38 – 48 cm

Armleggers

Ja (20 – 31,5 cm)

Wielen

Harde wielen, Zachte wielen

Voldoet aan norm(en)

NEN-EN 1335, NPR 1813

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished Ahrend 2020 bureaustoel
Refurbished Ahrend 2020 bureaustoel
Duurzame oplossing Ergonomisch en gebruiksvriendelijk Groot bedieningsgemak

Vanaf447,00 Excl. BTW