Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire producten

Wil jij een lange levensduur van je producten en tegelijkertijd ook nog eens bijdragen aan een circulaire wereld? Dan zijn onze circulaire producten iets voor jou! Één van de doelen van OPNIEUW! is het streven naar een duurzame wereld, dit doen we door circulair meubels te produceren. Met het gebruik van onze gerecyclede meubels draag jij samen met ons bij aan het verkrijgen van een circulaire economie. 

  • Circulair opgebouwde producten
  • Minste milieu-impact
  • Langste levensduur
  • Maximaal waardebehoud 

Wat houdt circulair in?

Circulair betekent dat er geen nieuwe grondstoffen worden aangeboord, maar dat materialen worden hergebruikt. 

Ons uitgebreide assortiment van circulaire meubels biedt een diverse reeks oplossingen voor jou. Wij hebben als doel om van afvalstromen nieuwe en bruikbare producten te creëren, met de ambitie van 0% verspilling als leidend principe. 

Wat is een circulair product? 

Ons assortiment circulaire meubels biedt je een verscheidenheid van oplossingen. Wij proberen onder andere van afvalstromen nieuwe, bruikbare producten te maken. Voorbeelden hiervan zijn circulaire stoelen, banken, tafels, maar ook lampen, opbergruimten, en accessoires. 

OPNIEUW! levert ook circulair meubilair op het gebied van akoestiek, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Bij ons zijn de circulaire meubels (zo goed als) nieuw, oftewel nieuw circulair, en hebben een maximaal waardebehoud. Deze innovatieve stukken dragen bij aan geluidsbeheersing, maar ook aan het verminderen van de milieu-impact.

Circulaire lamp 'Seattle'

Circulaire inrichting

Unieke gerecyclede meubels

Wat onze gerecyclede meubels zo uniek maakt, is dat het (bijna) in nieuwstaat verkeert en een maximaal waardebehoud heeft. Onze grondige herstellings- en verfraaiingsprocessen zorgen ervoor dat elk stuk met zorg wordt hersteld en klaargemaakt wordt voor een nieuw leven in jouw bedrijfsomgeving. Hiervoor kunnen wij ook samen met jou kijken welke huidige (afval)materialen we kunnen hergebruiken in jouw circulaire omgeving! 

Of je nu op zoek bent naar gerecyclede meubels die bijdragen aan een duurzamere werkomgeving, of naar stijlvolle en verantwoorde inrichtingsopties, wij denken met je mee. Als resultaat dat jij jouw hele projectinrichting bij ons kan vinden. 

Samen met jou willen we de cirkel van afval verminderen en tegelijkertijd waarde toevoegen aan jouw inrichting. 

Met onze circulaire producten kies je niet alleen voor innovatie en kwaliteit, maar door de keuze te maken voor circulaire meubels kies je ook voor een positieve impact op het milieu en een groenere toekomst voor jouw bedrijf. Immers, werken aan een circulaire economie doen we samen! 

Vraag hier Dé Circulaire Gids aan >
Scroll naar boven
Zoeken