Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished BMA Axia Max bureaustoel

  Vanaf358,00 Excl. BTW

  Vanaf433,18 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Refurbished; langere levensduur

  ✓ Versterkte mechanieken

  ✓ Inclusief kledinghanger

  Beschrijving

  De refurbished BMA Axia Max is een sterke stoel met uitstekende ergonomische ondersteuning. De BMA Axia Max is Arbo verantwoord en de stoel is naar wens in te stellen. De BMA Axia Max heeft versterkte mechanieken, die zorgen voor een langere levensduur.

  De stoel is geschikt voor grotere (boven de 195 cm) gebruikers, en daarnaast voor zwaardere (tot 135 kg) gebruikers. De stoel heeft dezelfde instellingen als de BMA Axia Office.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor specifieke wensen en/of meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Type

  Axia Max

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Instelmogelijkheden

  Armleggers, Breedte van armleggers, Hoogte instelbaar, Hoogte van de armleggers, Rughoogte, Synchroomtechniek met gewicht instelling

  Stoelframe

  Kruisvoet, grijs

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze BMA Axia Max bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken