Content voor Ingelogde Gebruikers

Wil jij stoelen opnieuw laten stofferen? Dan ben je bij ons bij het juiste adres!

Je stoelen stofferen is een optie waar wij veel ervaring in hebben. Door gebruik te maken van duurzaam materiaal en innovatieve technieken zorgen we voor een nieuwe waarde aan je meubilair.

Verlengt de levensduur van je meubilair
Een toekomst voor unieke talenten
3 jaar garantie

Heb je een vraag? Wellicht vind je het antwoord bij veelgestelde vragen.

Meubels opnieuw stofferen?

Naast de revitalisatie is het mogelijk om de kussens in onze eigen stoffeerderij te stofferen!  Het herstofferen van je meubilair geeft de projectinrichting weer een frisse uitstraling en een eigentijdse look. Kijk voor de beschikbare kleuren op onze stoffenkaart.

Meubels en stoelen herstofferen

Het opnieuw laten stofferen van je meubilair past binnen de R van Refurbish en is een uitstekende circulaire oplossing voor bureaustoelen of ander meubilair!

Bureaustoelen zijn onderhevig aan slijtage en het kan daarom voorkomen dat de stof kapot gaat. In plaats van het vervangen van de stoelen is het maatschappelijk verantwoord om de stoelen opnieuw te stofferen. Het opnieuw stofferen van meubilair levert een grote kostenbesparing op ten opzichte van nieuwkoop en is bovendien circulair.

Je inrichting opnieuw laten stofferen

We kunnen vertrouwen op jarenlange ervaring in het vak van stofferin! Door gebruik te maken van natuurlijk materiaal en innovatieve technieken zorgen wij voor een nieuwe waarde aan je meubilair. Zo is alles mogelijk; Zo hebben wij een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Ook is het mogelijk om je eigen stof aan te leveren! 

Voordelen van herstofferen

Waarom kiezen we voor meubilair opnieuw stofferen en wat kunnen we betekenen voor jou:

Je meubilair gaat langer mee en hoeft niet weg
Je meubilair is naar wens te stofferen en zo kun je je meubilair een nieuw aangezicht geven
Je zorgt voor een kostenbesparing
Je hebt 3 jaar garantie op de stoffering

meubels en stoelen stofferen kan bij ons en is dus een duurzame keuze. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Druk dan op de onderstaande knop!

Kleur keuze bij bureaustoel herstofferen
Scroll naar boven
Zoeken