Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished BMA Axia Pro bureaustoel

  Vanaf349,00 Excl. BTW
  Vanaf422,29 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Projectstoel

  ✓Geschikt voor intensief beeldschermwerk

  ✓Voldoet aan EN 1335 en NPR 1813

  Beschrijving

  De Axia Pro is een refurbished bureaustoel, die we aanbieden in ons Nextlife programma. De stoel is een goede projectstoel, waar je intensief beeldschermwerk op kunt verrichten. Je kunt op deze stoel voor lange tijd comfortabel zitten.

  Projectstoel

  De Axia Pro bureaustoel is eenvoudig in te stellen en is geschikt voor bijna alle type gebruikers. De eenvoudige, maar toch ergonomische, instellingen zorgen ervoor dat je de hele dag goed kunt zitten en dat de kans op fout zitten wordt voorkomen.

  Ten opzichte van de Axia Flex heeft de Axia Pro een gewichtsinstelling en de bediening van de knoppen zitten aan beide zijden van de stoel. Ten opzichte van de Axia Office is de wens voor een rughoekverstelling niet aanwezig. De Axia Flex is een flexwerkstoel en de Axia Office is een beeldschermwerkstoel.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  BMA

  Type

  Axia Pro

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Zithoogte

  40 – 55 cm

  Rughoogte bereik

  17 – 23 cm

  Zitdiepte

  38 – 48 cm

  Zithoek

  + 5 – (-)14 graden

  Gewichtsinstelling

  40 – 135 kg

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Voldoet aan norm(en)

  EN 1335, NPR 1813

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken