Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished BMA Axia Pro bureaustoel

  Vanaf349,00 Excl. BTW

  Vanaf422,29 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Refurbished bureaustoel

  ✓ Projectstoel

  ✓ Geschikt voor intensief beeldschermwerk

  Beschrijving

  De Axia Pro is een refurbished bureaustoel, die we aanbieden in ons Nextlife programma. De stoel is een goede projectstoel, waar je intensief beeldschermwerk op kunt verrichten. Je kunt op deze stoel voor lange tijd comfortabel zitten.

  Projectstoel

  De Axia Pro bureaustoel is eenvoudig in te stellen en is geschikt voor bijna alle type gebruikers. De eenvoudige, maar toch ergonomische, instellingen zorgen ervoor dat je de hele dag goed kunt zitten en dat de kans op fout zitten wordt voorkomen.

  Ten opzichte van de Axia Flex heeft de Axia Pro een gewichtsinstelling en de bediening van de knoppen zitten aan beide zijden van de stoel. Ten opzichte van de Axia Office is de wens voor een rughoekverstelling niet aanwezig. De Axia Flex is een flexwerkstoel en de Axia Office is een beeldschermwerkstoel.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Extra informatie

  Merk

  BMA

  Type

  Axia Pro

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Zithoogte

  40 – 55cm

  Rughoogte bereik

  17 – 23 cm

  Zitdiepte

  38 – 48 cm

  Zithoek

  + 5 – (-)14 graden

  Gewichtsinstelling

  40 – 135 kg

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Verhuur informatie

  Huur deze BMA Axia Pro bureaustoel nu direct online! Door te huren betaal je maandelijks een vast bedrag zonder bijkomende (aanschaf)kosten, wel zo makkelijk! Huren is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik.

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken