Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!

Tijdelijk thuiswerkplek inrichten?

Thuiswerken is de norm en wordt veel opgepakt binnen bedrijven. Niet iedereen beschikt thuis over de juiste, ingerichte thuiswerkplek. Wij hebben hier een speciale selectie gemaakt van onze beste ergonomische én duurzame producten zodat een thuiswerkplek inrichten op een verantwoorde en duidelijke manier gedaan kan worden.

Corona heeft ons geleerd dat een thuiswerkplek soms tijdelijk nodig is. Daarom is het naast koop, ook het huren van een werkplek een goede oplossing. Bij OPNIEUW! kun je kantoormeubilair huren, van een paar dagen tot meerdere maanden.

Mocht je product hier niet tussen staan, neem dan voor al onze producten eens een kijkje in onze webshop.

Wat valt onder inrichting thuiswerkplek? 

Een thuiswerkplek inrichten komt met een aantal essentiële benodigdheden, namelijk een bureau en bureaustoel als basis. Daarnaast kun je ervoor kiezen een monitorarm aan te schaffen voor een ergonomische houding, en zijn accessoires naar keuze toe te voegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een laptop- of telefoonhouder. 

Thuiswerkplek inrichten

Tijdelijk een thuiswerkplek inrichten

Hoe kan ik duurzaam inrichten?  

Je kunt duurzaam inrichten door refurbished en circulair meubilair aan te schaffen. Wij gebruiken zo min mogelijk nieuwe grondstoffen om onze producten te maken. Dit doen wij mede omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Wij streven daarnaast naar 0% afval tijdens de productie van onze circulaire, ergonomische kantooroplossingen. Wij vermijden afval en nieuwe grondstoffen omdat wij zoveel mogelijk hergebruiken tijdens onze productie.

Hoe richt je een thuiswerkplek in? 

Van ergonomische stoelen tot duurzame opslagoplossingen, wij bieden je de tools om je thuiswerkplek te transformeren tot een ruimte waar productiviteit en creativiteit tot bloei komen.

Hier zijn nog wat handige tips:

Contact

Heb je aan de hand van ons assortiment vragen, of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder!

Scroll naar boven
Zoeken