Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!
 

Waarom gebruikte kantoorstoelen kopen?

Dat is duidelijk, gebruikte kantoorstoelen zijn namelijk voordelig en bovendien duurzaam. Het is erg aantrekkelijk om kosten te besparen of om duurzaam te ondernemen. Wij bieden een ruim assortiment aan refurbished zitmeubilair en wij hebben een gedegen revitalisatieproces om deze producten een tweede leven te geven.

Wat is een goede ergonomische stoel?

De refurbished bureaustoelen zijn allemaal ergonomische A-merk bureaustoelen. Dit zijn daarom degelijke stoelen en bovendien erg goed voor de gebruiker. 

Een goede ergonomische stoel voldoet aan bepaalde normen. De bureaustoelen van OPNIEUW! voldoen aan een of meerdere normen: dit zijn de (N)EN 1335 en de NPR1813. Aan welke norm een bureaustoel voldoet, verschilt per stoel. 

Door een ergonomische bureaustoel te gebruiken kunnen klachten worden voorkomen. De gebruiker wordt in zijn werkzaamheden goed ondersteund. 

Wij bieden gebruikte kantoorstoelen

Bekijk hieronder onze categorieën:

  • Bureaustoelen
  • Vergaderstoelen
  • Kantinestoelen
  • Designstoelen
  • Lounge meubilair
  • Diverse stoelen 

Ergonomische stoel

 

Gebruikte kantoorstoelen

Kantinestoelen en vergaderstoelen

Ben je op zoek naar refurbished kantine- of vergaderstoelen? Wij bieden verschillende types in verschillende kleuren en afmetingen. 

Ondanks dat de vergaderstoelen gebruikt zijn, worden deze uitvoerig gereinigd, onderhouden en gerevitaliseerd. Binnen OPNIEUW! kiezen we tevens voor het herstofferen van stoelen. Hiermee kun je een kostenbesparing van 70% winnen ten opzichte van nieuwe stoelen. Huren? Dat kan natuurlijk ook bij OPNIEUW!. 

Entree en banken

Een mooie ruimte om je klanten in te ontvangen is van belang binnen jouw organisatie. Je geeft daarmee een visitekaartje van je bedrijf. Met een refurbished entree en banken geef je een mooi signaal aan de klant. Je bent namelijk duurzaam ingesteld en bovendien leveren wij ook design meubels. Denk ook maar eens aan hergebruik-vintage meubels voor je entree ruimte.

Waarom is herstofferen belangrijk?

Zoals vermeld bieden wij ook de service van herstofferen. Er zijn veel voordelen van het herstofferen van gebruikte kantoorstoelen.

 

Scroll naar boven
Zoeken