Content voor Ingelogde Gebruikers

Waarom refurbished zitmeubilair?

Dat is duidelijk, refurbished zitmeubilair zijn namelijk voordelig en bovendien duurzaam. Het is daarom erg aantrekkelijk om kosten te besparen of om duurzaam te ondernemen. Refurbished zitmeubilair kopen? Wij bieden een ruim assortiment aan refurbished zitmeubilair en wij hebben een gedegen revitalisatie proces om deze producten een tweede leven te geven.

refurbished bureaustoelen

Waarom bureaustoelen kopen bij OPNIEUW!?

De refurbished bureaustoelen zijn refurbished ergonomische bureaustoelen. Dit zijn daarom degelijke stoelen en bovendien erg goed voor de gebruiker. Door een ergonomische bureaustoel te gebruiken kunnen klachten worden voorkomen. De gebruiker wordt in zijn werkzaamheden goed ondersteund. Op zoek naar een bureaustoel die gebruikt is? Wij bieden refurbished bureaustoelen aan voor een voordelige prijs. Bekijk hieronder onze categorieën:

Kantinestoelen

Ben je op zoek naar refurbished kantinestoelen? Dan kun je bij ons terecht. Wij bieden verschillende kleuren van refurbished kantinestoelen. Een kantinestoel dient goed en gemakkelijk te reinigen zijn.

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen kopen? Dat kan heel voordelig bij OPNIEUW!. Wij verkopen namelijk refurbished vergaderstoelen voor goedkope prijzen. Ondanks dat de vergaderstoelen gebruikt zijn, worden deze uitvoerig gereinigd, onderhouden en gerevitaliseerd. Binnen OPNIEUW! kiezen we tevens voor het herstofferen van stoelen. Hiermee kun je een kostenbesparing van 70% winnen. Vergaderstoelen huren? Dat kan natuurlijk ook bij OPNIEUW!. Bekijk hier ons assortiment.

Entree en banken

Een mooie ruimte om je klanten in te ontvangen is van belang binnen jouw organisatie. Je geeft daarmee een visitekaartje van je bedrijf. Met een refurbished entree en banken geef je een mooi signaal aan de klant. Je bent namelijk duurzaam ingesteld en bovendien leveren wij ook design meubels. Denk ook maar eens aan hergebruik-vintage meubels voor je entree ruimte.

Waarom is herstofferen belangrijk?

Zoals vermeld bieden wij ook de service van herstofferen. Er zijn veel voordelen van herstofferen. Lees hier meer.

Scroll naar boven
Zoeken