Content voor Ingelogde Gebruikers
Wij streven naar een
betere wereld

Overweeg je om te investeren in een functionele en betekenisvolle werkomgeving?
Heel verstandig, want de werkplek heeft een grote impact op het werkplezier en productiviteit van je medewerkers. Wij geloven dat je vanuit oprechte verantwoordelijkheid voor de wereld, perfecte werkomgevingen kunt inrichten.

Een toekomst voor unieke talenten
Partner voor circulaire projectinrichting
Showrooms in Buitenpost, Hillegom en Eindhoven

Wie is OPNIEUW! en wat doen we?

Bij ons heeft ieder product een uniek verhaal. Door van gebruikte materialen prachtige nieuwe meubels te ontwikkelen en afgedankte meubels een nieuw leven te geven. Dat is niet alleen goed voor de planeet, maar ook nog eens goed voor de portemonnee. Zo maken we tafels van treinonderdelen en lampenkappen van gerecycled plastic. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair!

Kies jij voor bezit of voor tijdelijk gebruik? Jouw circulaire werkomgeving wordt gemaakt door onze eigen houtbewerkers, stoffeerders, metaalbewerkers en monteurs. Dit zijn mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hadden en we zelf opgeleid hebben.

OPnieuw_medewerkers_productie_MG_5662
Door de mens,
voor de mens

OPNIEUW! als sociale onderneming

Streven naar een betere wereld betekent voor ons niet alleen ervoor zorgen dat het afvalprobleem aangepakt wordt. Wij vinden het waardevol om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te geven. Dit doen we door werkplekken te creëren die kunnen dienen als ervaringsplaats of re-integratieplaats. Maar ook de oudere medewerker die lange tijd zonder werk thuis zit krijgt opnieuw een kans. Zo werken we samen aan een schonere, duurzamere wereld waarin we oog hebben voor het milieu en voor elkaar. 

De PSO-Prestatieladder

OPNIEUW! staat op Trede 3 van de PSO-Prestatieladder. Dat betekent dat wij van OPNIEUW! koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid genereren aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons zijn er nu meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkzaan, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse.

Het verhaal van OPNIEUW!

Bezoek onze vestiging!

Scroll naar boven
Zoeken