Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished bureaus
Ben je op zoek naar een duurzaam bureau? Bij OPNIEUW! vind je verschillende soorten refurbished bureaus. Zo hebben wij slinger verstelbare bureaus en elektrisch verstelbare bureaus. De elektrisch verstelbare bureaus zijn geschikt om zittend werken met staand werken af te wisselen. Wij hebben refurbished bureaus te koop voor voordelige prijzen.
Hoogwaardige merken
In ons assortiment kiezen we voor hoogwaardige refurbished bureaus met A-merken. Dit doen we om je zoveel mogelijk zekerheid te geven van degelijk materiaal.

Voorbeelden van merken die wij aanbieden zijn: Zettoe, Gispen, Markant, Wini, Drentea, Rohde & Grahl, Schaffenburg, Bene, Vepa.
Gebruikt bureau is voordelig
Een goed bureau voor de werkplek is vaak erg duur. Een refurbished bureau kan uitkomst bieden. Naast het feit dat refurbished meubilair goedkoper is, draag je samen met ons ook bij aan een duurzamere maatschappij, doordat je gebruikt meubilair een tweede leven geeft.
Informatieaanvraag
Je kunt gemakkelijk en snel een informatieaanvraag indienen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om in contact met ons te komen door te bellen met 088 240 00 72.

Scroll naar boven
Zoeken