Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished bureau

Ben je op zoek naar een duurzaam refurbished bureau? Bij OPNIEUW! kan je een refurbished gebruikt bureau kopen. Zo hebben wij slinger verstelbare bureaus en elektrisch verstelbare bureaus. De elektrisch verstelbare bureaus zijn geschikt om zittend werken met staand werken af te wisselen. Wij hebben refurbished bureaus te koop voor voordelige prijzen. Bekijk ook onze refurbished bureaustoelen!

Hoogwaardig refurbished bureau

In ons assortiment kiezen we voor hoogwaardige refurbished bureaus met A-merken. Dit doen we om je zoveel mogelijk zekerheid te geven van degelijk materiaal.

Voorbeelden van merken die wij aanbieden zijn:

  • Zettoe
  • Gispen
  • Markant
  • Wini
  • Drentea
  • Rohde & Grahl
  • Schaffenburg
  • Bene
  • Vepa

Refurbished bureau bij De Haan Westerhoff

Refurbished bureau

Wat is er aan de hand bij refurbished?

Een hoogwaardig bureau voor je werkplek kan vaak een behoorlijke investering zijn. Gelukkig biedt refurbished meubilair een uitstekend alternatief. Naast de kostenbesparing draag je met de keuze voor refurbished meubilair ook bij aan een duurzamere samenleving. Door gebruikte meubels een tweede leven te geven, door middel van revitalisatie, verminder je de vraag naar nieuwe productie. Dit resulteert weer in minder grondstofverbruik en afval. Een gebruikt bureau kopen die refurbished is, is dan ook een enorm duurzame keuze!

Het is een win-win situatie: je bespaart geld en helpt het milieu. Bovendien biedt een refurbished bureau vaak dezelfde kwaliteit en functionaliteit als nieuwe, maar dan voor een fractie van de prijs. Overweeg dus zeker om de duurzame weg in te slaan met een refurbished bureau voor je werkruimte. Het is niet alleen een verstandige financiële beslissing, maar ook een positieve stap in de richting van een groenere toekomst.

Wat is beter refurbished of tweedehands? 

Een tweedehands product wordt van de verkoper op de verkoper overgedragen voor een bepaald bedrag, met aanwezige gebreken en/ of beschadigingen. Een refurbished bureau wordt overgedragen naar de koper, nadat deze een revitalisatieproces heeft ondergaan. Hierbij wordt het meubilair gecheckt op functionaliteit, onderdelen, en waar nodig opgeknapt. 

Daarnaast is een voordeel van refurbished meubilair, ten opzichte van tweedehands meubilair, dat het met garantie geleverd wordt. Je koopt dus met zekerheid.

Informatieaanvraag

Je kunt gemakkelijk en snel een informatieaanvraag indienen door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast is het mogelijk om in contact met ons te komen door te bellen met 088 240 00 72.

Scroll naar boven
Zoeken