Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished BMA Axia Profit bureaustoel

  Vanaf299,00 Excl. BTW
  Vanaf361,79 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Refurished bureaustoel

  ✓Ergonomisch

  Beschrijving

  De BMA Axia Profit is een refurbished bureaustoel en daarmee een duurzame keuze! Je kunt de Axia Profit volledig naar wens instellen, zodat je altijd goed zit. De zachte kussens bieden een hoog gebruikscomfort en doordat je optimaal wordt ondersteund is de BMA Axia Profit ook nog eens de juiste ergonomische keus.

  De Axia Profit heeft een luxe en moderne uitstraling en maakt dat de Profit zeer geschikt voor op kantoor en in vergaderzalen.

  Stoffering

  De BMA Axia Profit is verkrijgbaar met grijs gereinigde kussens en met zwart opnieuw gestoffeerde kussens. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te laten stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor specifieke wensen en/of voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  blank
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  BMA

  Type

  Axia Profit

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwart nieuw gestoffeerd, Grijs gereinigd

  Zithoogte

  44 – 58 cm

  Rughoogte

  48 cm

  Zitbreedte

  46 cm

  Zitdiepte

  47 cm

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken