Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!

Refurbished tafels

Je bent op zoek naar een goede tafel of een goed bureau tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je gerevitaliseerde tweedehands tafels kopen. Bij aanschaf van een nieuwe tafel denken we niet gauw aan een tweedehandsje, maar bestaande producten kunnen heel goed worden opgeknapt. Zo gunt OPNIEUW! het meubilair een nieuw leven en introduceren we de circulaire economie. Refurbished tafels zijn duurzaam en goedkoop verkrijgbaar bij OPNIEUW!. Er zijn verschillende varianten tafels. Denk bijvoorbeeld aan refurbished bureaus. Daarnaast kun je refurbished kantinetafels bij OPNIEUW! vinden en refurbished ontvangsttafels en klaptafels.

Refurbished bureau

Een refurbished bureau is bij ons duurzaam en voordelig te koop. Daarbij zijn verschillende variaties te onderscheiden. Zo is er een vast bureau, waarbij de hoogte van het bureau vast staat en je daar geen verandering in kunt aanbrengen. Daarnaast bieden we ook verstelbare bureaus. Met een dergelijk bureau kun je de hoogte van het bureau aanpassen aan de gebruiker. Dit kun je bij slinger verstelbare bureaus doen door aan de slinger te draaien. Bij een elektrisch verstelbaar bureau kun je gebruik maken van de knoppen, die aan het bureaublad gevestigd zijn. Hierdoor kun je eenvoudig staand en zittend werken afwisselen. Dit bureau kun je eenvoudig gebruiken op een flexplek.

Kwaliteit refurbished tafels

Uiteraard staan wij garant voor de kwaliteit van ons refurbished kantoormeubilair. Het meubilair wordt bij binnenkomst gecontroleerd op beschadigingen en waar nodig worden onderdelen vervangen.

Contact

Het is te allen tijde mogelijk om vrijblijvend in contact te komen met ons. Je kunt een contactformulier invullen of vrijblijvend bellen naar 088 240 00 72.

Scroll naar boven
Zoeken