Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished BMA Axia Flex bureaustoel

  Vanaf300,00 Excl. BTW
  Vanaf363,00 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Duurzaam samengestelde bureaustoel

  ✓Flexibel in te stellen

  ✓ Voldoet aan EN 1335 en NPR 1813

  Beschrijving

  De refurbished BMA Axia Flex is een stoel die geschikt is binnen call centra of achter een balie of een kassa. Verder is deze tevens geschikt voor industriewerkplekken of andere plaatsen waar wisselende gebruikers licht beeldschermwerk verrichten. De stoel is geschikt voor verschillende gebruikers, omdat de stoel eenvoudig in te stellen is.

  Flexwerkstoel

  De Axia Flex is een stoel die afgestemd is op het merendeel van de gebruikers en kun je eenvoudig instellen. De kans op fout zitten wordt hiermee geminimaliseerd. De bediening van de knoppen is enkelzijdig op de stoel.

  Ten opzichte van de Axia Pro behoeft de Flex geen gewichtsinstelling en ten opzichte van de Office is ook de wens voor een rughoekverstelling niet aanwezig. De Axia Pro is een projectstoel en de Axia Office een beeldschermwerkstoel. De Axia Flex is uitstekend inzetbaar op flexwerkplekken, zoals eerder benoemd.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  BMA

  Type

  Flex

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Zithoogte

  40 – 55 cm

  Rughoogte bereik

  17 – 23 cm

  Zitdiepte

  38 – 48 cm

  Zithoek

  + 5 – (-)14 graden

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Voldoet aan norm(en)

  EN 1335, NPR 1813

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken