Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished BMA Axia Flex bureaustoel

  Vanaf300,00 Excl. BTW

  Vanaf363,00 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzaam samengestelde bureaustoel

  Flexibel in te stellen

  Voldoet aan EN 1335 en NPR 1813

  Beschrijving

  De refurbished BMA Axia Flex is een stoel die geschikt is binnen call centra of achter een balie of een kassa. Verder is deze tevens geschikt voor industriewerkplekken of andere plaatsen waar wisselende gebruikers licht beeldschermwerk verrichten. De stoel is geschikt voor verschillende gebruikers, omdat de stoel eenvoudig in te stellen is.

  Flexwerkstoel

  De Axia Flex is een stoel die afgestemd is op het merendeel van de gebruikers en kun je eenvoudig instellen. De kans op fout zitten wordt hiermee geminimaliseerd. De bediening van de knoppen is enkelzijdig op de stoel.

  Ten opzichte van de Axia Pro behoeft de Flex geen gewichtsinstelling en ten opzichte van de Office is ook de wens voor een rughoekverstelling niet aanwezig. De Axia Pro is een projectstoel en de Axia Office een beeldschermwerkstoel. De Axia Flex is uitstekend inzetbaar op flexwerkplekken, zoals eerder benoemd.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  BMA

  Type

  Flex

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Zithoogte

  40 – 55 cm

  Rughoogte bereik

  17 – 23 cm

  Zitdiepte

  38 – 48 cm

  Zithoek

  + 5 – (-)14 graden

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Voldoet aan norm(en)

  EN 1335, NPR 1813

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken