Content voor Ingelogde Gebruikers

  Opzoek naar refurbished bureaustoelen?

  Een refurbished bureaustoel is een duurzame en goedkope oplossing wanneer je op zoek bent naar een bureaustoel. Ben je op zoek naar refurbished bureaustoelen? Dan zit je hier goed. Wij kopen tweedehands bureaustoelen, zodat we deze kunnen revitaliseren en refurbished kunnen verkopen. Deze zijn nauwkeurig gecontroleerd op functioneren. Bureaustoelen herstellen is waar we goed in zijn. Als je bijvoorbeeld denkt aan een kapotte zitting, dan kunnen wij deze herstofferen.

  Ergonomische bureaustoelen

  Ons assortiment bestaat voornamelijk uit refurbished ergonomische bureaustoelen. Wil je een goedkope ergonomische bureaustoel, dan ben je bij OPNIEUW! aan het juiste adres.

  Populair:

  RH Extend 100 Medium
  BMA Axia Office
  Hag H05 5300

  Wil jij je bureaustoel herstofferen?

  Bureaustoelen herstofferen? Zoals vermeld bieden wij deze service aan. Het herstofferen van een bureaustoel geeft de stoel weer nieuw elan en het levert tot wel 70% kostenbesparing op. Lees hier voor meer voordelen van het herstofferen van bureaustoelen.

  refurbished bureaustoelen

  Complete werkplek

  Een refurbished bureaustoel is natuurlijk uitstekend te combineren met een refurbished bureau. Samen vormen deze producten de ideale duurzame werkplek. Het is tevens een goedkope werkplek. Je kunt je eigen pakketten samenstellen en vrijblijvend een offerte opvragen via ons contactformulier.

  Contact zoeken

  We helpen je graag en daarom kun je vrijblijvend contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen met 088 240 00 72.

  Scroll naar boven
  Zoeken