Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!

Refurbished bureaustoelen kopen?

Refurbished bureaustoelen zijn een duurzame en goedkope oplossing wanneer je op zoek bent naar kantoormeubilair. Ben je op zoek naar refurbished bureaustoelen? Dan zit je hier goed. Wij kopen tweedehands bureaustoelen, zodat we deze kunnen revitaliseren en refurbished kunnen verkopen. Deze zijn nauwkeurig gecontroleerd op functioneren. Bureaustoelen herstellen is waar we goed in zijn. Als je bijvoorbeeld denkt aan een kapotte zitting, dan kunnen wij deze herstofferen, of een kapotte rug kunnen wij vervangen. 

Wat is een goede bureaustoel voor thuis? 

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit refurbished ergonomische bureaustoelen. We werken alleen met A-merken. Wil je een goedkope ergonomische bureaustoel, dan ben je bij OPNIEUW! aan het juiste adres.

Populair:
Herman Miller Mirra 2
– BMA Axia Pro
BMA Axia Profit

Refurbished bureaustoelen door OPNIEUW!

De opslag van refurbished bureaustoelen

Hoeveel jaar gaat een bureaustoel mee? 

Bureaustoelen hebben een gemiddelde levensduur van 8 tot 10 jaar, afhankelijk van het merk en de mate van gebruik. Dit betekent vaak niet dat het meubilair volledig versleten is, maar dat alleen de intensief gebruikte onderdelen versleten zijn. Wij kunnen meubilair een upgrade geven, zodat deze levensduur tot wel 20 jaar verlengd wordt.

Hoe kan ik mijn bureaustoel laten herstofferen?

Bureaustoelen herstofferen? Zoals vermeld bieden wij deze service aan. Het herstofferen van een bureaustoel geeft de stoel weer nieuw elan en het levert tot wel 70% kostenbesparing op. Lees hier voor meer voordelen van het herstofferen van bureaustoelen.

Complete werkplek kopen

Een refurbished bureaustoel is natuurlijk uitstekend te combineren met een refurbished bureau. Samen vormen deze producten de ideale duurzame werkplek. Het is tevens een goedkope werkplek. Je kunt je eigen pakketten samenstellen en vrijblijvend een offerte opvragen. 

Contact zoeken

We helpen je graag bij onze refurbished bureaustoelen en daarom kun je vrijblijvend contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen met 088 240 00 72.

Scroll naar boven
Zoeken