Content voor Ingelogde Gebruikers

Vertrouwd, veilig en gemakkelijk, dat is waar naar we streven bij OPNIEUW!. Daarom kiezen we voor een SSL-beveiligde omgeving. Dit SSL-platform is beveiligd volgens de hoogste standaard in de digitale betalingsindustrie. Je kunt daarom met een vertrouwd gevoel veilig winkelen. We bieden je daarbij de volgende mogelijkheden:

Betalen met iDEAL
Betalen met iDEAL is ideaal. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat jou direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, ASN, Tridos of Van Landschot bankiers? Dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals jij gewend bent.

Nadat de verificatie van je gegevens is uitgevoerd, word je teruggeleid naar de website van OPNIEUW!. Let op: doorloop het volledige proces totdat je terug bent op OPNIEUW!.

Betalen met een Creditcard
Betalen met een Creditcard, bijvoorbeeld Mastercard of Visa, is ook mogelijk bij OPNIEUW!. Wanneer je er voor kiest de betaling te voltooien met een creditcard, dan word je na de laatste fase van het bestelproces naar de SSL-beveiligde betaalomgeving van Ogone geleid. Hier vul je je creditcardgegevens in om de betaling te voltooien.

Nadat de verificatie van je gegevens is uitgevoerd, word je teruggeleid naar de website van OPNIEUW!. Let op: doorloop het volledige proces totdat je terug bent op OPNIEUW!.

Bestellen op factuur
Voor veel bedrijven is het prettig om op factuur te kunnen bestellen. De bestelling wordt dan inclusief pakbon en factuur afgeleverd op het door jouw ingevoerde adres. Je kunt in het bestelproces aangeven of je de factuur op een ander dan het afleveradres wilt ontvangen.

Wij verzenden de producten, zodra de online bestelling bij ons binnen is. De betaling dient binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan te zijn. Voor particulieren is het helaas niet mogelijk om op factuur te bestellen. Er is echter wel de mogelijkheid om een bestelling onder rembours te verzenden.

Bestellen onder rembours
Wil je betalen wanneer je pakket wordt afgeleverd? Verstuur jouw zending dan onder rembours. Je zending wordt dan overhandigd, zodra je het opgegeven bedrag hebt betaald aan de koerier. Dat gebeurt gewoon aan de deur; snel en efficiënt.

Heb je vragen over een betaalmethode? Neem dan contact op via onze klantenservice.

Scroll naar boven
Zoeken