Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished BMA Axia Office bureaustoel

  Vanaf378,00 Excl. BTW

  Vanaf457,38 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag niet beschikbaar)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzame keuze

  Ergonomisch instelbaar met werkende mechanieken

  Voldoet aan de NPR1813 en EN1335

  Beschrijving

  De refurbished BMA Axia Office bureaustoel geeft uitstekende ondersteuning aan de gebruiker. De Office is de oudere variant van de Axia 2.2. De BMA Axia is geschikt voor intensief gebruik en is goed instelbaar. Wij reinigen, controleren of herstofferen bureaustoelen totdat ze zo goed als nieuw worden bevonden. Wil je een BMA Axia Office refurbished kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De stoel wordt standaard geleverd met 8N armpads.

  Zie hier ook onze verhoogde variant van de BMA Axia Office.

  Beeldschermwerkstoel

  De Axia Office is een full option model en daarmee de meest geavanceerde stoel van de serie BMA Axia’s. Doordat de rugleuning los van de zitting ingesteld kan worden, kan je de stoel een actieve tegendruk in de rug laten geven. Hierdoor voorkomt de stoel rugklachten, en lost deze stoel ook rugklachten op. Door de vele instelmogelijkheden is de stoel geschikt voor vrijwel alle gebruikers.

  Ten opzichte van de Axia Flex behoeft de Axia Office een gewichtsinstelling en ten opzichte van de Axia Pro is ook de wens voor een rughoekverstelling aanwezig. De Axia Flex is een flexwerkstoel en de Axia Pro is een projectstoel.

  Duurzaam

  Wij vinden duurzaam ondernemen belangrijk en daarom hechten wij veel waarde aan second-life producten. De BMA bureaustoel is een goede stoel, die een tweede kans verdient. De stoel wordt zo goed als nieuw opgeleverd en je kunt er lang en veel plezier aan beleven.

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens en met zwart gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor specifieke wensen en/of meer informatie over deze stoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  BMA

  Type

  Axia Office

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Instelmogelijkheden

  Hoek rugleuning, Hoogte armleggers, Hoogte instelbaar, Rughoogte, Synchroomtechniek met gewicht instelling, Zitdiepte

  Zithoogte

  40-50 cm

  Rughoogte

  92 – 104 cm

  Zitbreedte

  47 cm

  Zitdiepte

  38 – 48 cm

  Zithoek instelling

  +15 – (-) 14 graden

  Rughoek instelling

  15 graden

  Gewichtsinstelling

  40 – 135 kg

  Armleggers

  8N armleggers

  Onderstel

  Grijs, Zwart

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken