Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished Interstuhl Goal 1S08A bureaustoel

  Vanaf321,00 Excl. BTW
  Vanaf388,41 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Duurzame keuze

  ✓Ruime instelmogelijkheden

  ✓Voldoet aan NEN-EN 1335

  Beschrijving

  Deze Interstuhl Goal bureaustoel is zowel een duurzame als ergonomische stoel, doordat deze refurbished is en daarnaast ruime instelmogelijkheden heeft. 

  De stoel voldoet aan de NEN-1335 norm. Hierdoor is de stoel geschikt voor 90% van de mensen en gemakkelijk aan te passen aan jouw behoeftes. Bij de synchroontechniek wordt een achterwaartse beweging van de rugleuning met de zitting gecombineerd, waardoor de zithouding wordt ondersteund. Ook is er een gewichtsregeling aanwezig, waarmee de tegendruk van de rugleuning aangepast kan worden. Door de verstelbare lendensteun kun je de rugleuning aan jouw rug aanpassen. Hierdoor worden rug- en schouderklachten voorkomen. 

  Stoffering

  De stoel is verkrijgbaar met zwart gereinigde kussens of met nieuw gestoffeerde kussens met onze OPNIEUW! stof. Natuurlijk is het ook mogelijk om de stoel te stofferen in een kleur naar keuze. Voor een overzicht van alle kleuren en eigenschappen kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

  Voor meer informatie over deze bureaustoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  Interstuhl

  Type

  Goal 1S08A

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Kussens

  Zwart gereinigd, Zwart nieuw gestoffeerd

  Hoogte

  119 – 131 cm

  Zithoogte

  48 – 60 cm

  Rughoogte bereik

  65 – 72 cm

  Zitbreedte

  47 cm

  Zitdiepte

  42 – 54 cm

  Armleggers

  3D

  Wielen

  Harde wielen, Zachte wielen

  Voldoet aan norm(en)

  NEN-EN 1335

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken