skip to Main Content

  Tweedehands bureaustoelen

  Een tweedehands bureaustoel is een duurzame en goedkope oplossing wanneer je op zoek bent naar een bureaustoel. Ben je op zoek naar tweedehands bureaustoelen? Dan zit je hier goed. Wij verkopen gerevitaliseerde bureaustoelen. Deze zijn nauwkeurig gecontroleerd op functioneren. Bureaustoelen herstellen is waar we goed in zijn. Als je bijvoorbeeld denkt aan een kapotte zitting, dan kunnen wij deze herstofferen.

  Ergonomische bureaustoelen

  Ons assortiment bestaat voornamelijk uit tweedehands ergonomische bureaustoelen. Wil je een goedkope ergonomische bureaustoel, dan ben je bij OPnieuw! aan het juiste adres.

  Populair:

  Bureaustoel en bureautafel

  Een tweedehands bureaustoel is natuurlijk uitstekend te combineren met een tweedehands bureau. Samen vormen deze producten de ideale duurzame werkplek. Het is tevens een goedkope werkplek. Je kunt je eigen pakketten samenstellen en ons vrijblijvend de offerte laten maken via het contactformulier.

  Bureaustoel herstofferen

  Bureaustoelen herstofferen? Zoals vermeld bieden wij deze service aan. Het herstofferen van een bureaustoel geeft de stoel weer nieuw elan en het levert tot wel 70% kosten besparing op. Lees onze blog voor meer voordelen van het herstofferen van bureaustoelen.

  blank

  Contact zoeken

  We helpen je graag en daarom kun je vrijblijvend contact opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen met 088 240 00 72

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken