Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!

Gebruikte vergadertafels

In onze catalogus vind je een uitgebreid assortiment aan gebruikte vergadertafels die perfect zijn voor elke projectinrichting! Wij aanbod varieert, dit komt omdat wij tweedehands kantoormeubilair opkopen en revitaliseren. Hierdoor hebben wij altijd een fris aanbod aan hoogwaardige vergadertafels.

De kern van OPNIEUW! ligt bij duurzaam en sociaal ondernemen. Door te kiezen voor onze gebruikte vergadertafels draag jij actief bij aan een circulaire economie en een socialere wereld! 

Gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen

Onze refurbished vergadertafels zijn geschikt voor alle vergaderruimtes, zo hebben we opties voor kleine overlegruimtes tot aan conferentiezalen! In ons assortiment vind je ronde tot aan grote rechthoekige tafelbladen! 

Circulaire economie

Wij nemen een actieve rol aan om een compleet circulaire economie te realiseren. Zo nemen wij gebruikte meubels terug, herstellen wij deze en geven we ze een tweede leven. Dit doen wij met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt, zo combineren wij ecologische en sociale winst!

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over gebruikte kantinetafels of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 240 00 72 of stuur een e-mail naar info@opnieuw.nl. Wij staan klaar om jou te helpen!

Scroll naar boven
Zoeken