Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!

Gebruikte kantinetafels

Wij bij OPNIEUW! hebben een breed assortiment aan gebruikte kantinetafels! Dit is niet alleen een duurzame en sociale keuze, het bespaard ook in de portemonnee. Door te kiezen voor refurbished kantinetafels worden er minder grondstoffen aangeboord, wat uiteindelijk veel uitstoot bespaart! 
 

De voordelen van refurbished kantinetafels

Natuurlijk naast de besparing in de portemonnee, bespaar je ook veel uitstoot. Zo wordt er voor een refurbished kantinetafel geen nieuwe grondstoffen aangeboord. Dit bezuinigt niet alleen op grondstoffen, maar ook op energieverbruik, Co2 uitstoot en via OPNIEUW! wordt er ook nog eens sociale winst gemaakt! 
 

Ons assortiment aan kantinetafels

Het assortiment bestaat uit veel variatie, zo verkopen wij kantinetafels met N-poten en H-poten. Daarnaast is er ook ruimte keuze uit refurbished statafels. Ook hebben wij kantinetafels met een vierkant blad, rond blad en wij kunnen ook maatwerk bladen leveren. Zo is er voor ieder wat wils!
 

Circulaire economie

Wij nemen een actieve rol aan om een compleet circulaire economie te realiseren. Zo nemen wij gebruikte meubels terug, herstellen wij deze en geven we ze een tweede leven. Dit doen wij met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt, zo combineren wij ecologische en sociale winst!
 

Neem contact met ons op!

Heb je vragen over gebruikte kantinetafels of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via 088 240 00 72 of stuur een e-mail naar info@opnieuw.nl. Wij staan klaar om jou te helpen!

Scroll naar boven
Zoeken