Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished kantoormeubilair bij OPNIEUW!

Refurbished kantoormeubilair bij OPNIEUW!

3 januari 2022 door Jeroen Slagboom

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, refurbished kantoormeubilair. Het betekent niets anders dan dat het kantoormeubilair hersteld, vernieuwd of hergebruikt is. Waarom is het zo belangrijk dat we refurbished kantoormeubelen gebruiken? Dat lees je in deze blog.

Refurbished vs. tweedehands

Er wordt in onze markt vaak gesproken over refurbished en tweedehands kantoormeubilair. Maar waar zit het verschil dan in? Het grootste verschil is dat refurbished of revitalisatie de opgeknapte variant is van tweedehands. Zoals wij het bij OPNIEUW! uitleggen is dat de kantoormeubelen tweedehands bij ons binnen komen, maar refurbished weer de deur uit gaan. Wij knappen het tweedehands meubilair dus op en geven het een tweede leven. Dit doen wij door tweedehands meubilair op te kopen, maar wij kunnen ook jouw huidige kantoormeubilair opknappen.

Waarom refurbished kantoormeubilair?

Door het hergebruiken van kantoormeubilair, of onderdelen van de meubels, zijn er veel minder grondstoffen nodig. En hoe minder grondstoffen we nodig hebben voor producten, hoe beter dit is voor onze planeet en het afval wat we met z’n allen verbruiken. Door onze aanpassingen kunnen refurbished kantoormeubelen nog jaren mee en hoeven ze niet onnodig weggegooid te worden. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit hoog blijft, en het afval en grondstof afname zo laag mogelijk.

Werkwijze refurbished kantoormeubilair

Heeft jouw kantoormeubilair een opfrisbeurt nodig? Dan kun je bij ons jouw eigen kantoormeubilair laten revitaliseren. Wij beginnen altijd met een technische kwaliteitscontrole. Zo checken wij alle onderdelen en of er slijtage is, waarbij onderdelen vervangen moeten worden. Daarna gaan wij verder met de functietest voor instelmogelijkheden: werkt het instellen van het kantoormeubilair nog naar behoren of moeten daar ook onderdelen in vervangen worden? Tot slot zullen de onderdelen vervangen worden en checken wij altijd of het kantoormeubilair voldoet aan de arbo-norm. Dit alles kunnen wij zelfs uitvoeren bij jullie op kantoor. Ideaal toch!

Refurbished bureaustoelen

Er zijn bij OPNIEUW! diverse mogelijkheden als het gaat om refurbished bureaustoelen. Zo kun je bij ons, bijvoorbeeld via onze webshop, refurbished bureaustoelen kopen. Daarnaast kun je ook je bureaustoel laten herstellen. Denk dan bijvoorbeeld aan het herstofferen van de stoel en het vervangen van de leuning. Zijn er meer werkzaamheden nodig dan alleen het stofferen? Dan kunnen wij de bureaustoelen revitaliseren. Dat doen we bijvoorbeeld als er gaten in het schuim zitten of wanneer er veel slijtage opgetreden is (bijvoorbeeld aan de wieltjes).

Refurbished bureaus

Ook voor refurbished bureaus geldt dat wij in onze webshop een breed aanbod hebben. Over het algemeen zijn onderstellen van bureaus erg stevig en gaan niet snel kapot. Het is daarom zonde om een bureau direct af te schrijven als het blad alleen aan vervanging toe is. Wij revitaliseren daarom ook geregeld bureaus, waarbij alleen het blad vervangen wordt. Op die manier ziet je bureau er weer uit als nieuw, zijn er veel kosten bespaard én is het goed voor het milieu.

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen als het gaat om refurbished kantoormeubilair? Neem dan eens contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

OPNIEUW!-kantoorinrichting
OPNIEUW!-kantoorinrichting

Jeroen Slagboom

Scroll naar boven
Zoeken