Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished slinger verstelbaar duo bureau

  Vanaf475,00 Excl. BTW
  Vanaf574,75 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Andere suggesties…

  Voordelen

  ✓Ergonomisch bureau

  ✓Makkelijk in hoogte te verstellen

  ✓Bureaublad verkrijgbaar in diverse kleuren

  Beschrijving

  Dit refurbished slinger verstelbaar duo bureau is geschikt om op een verantwoorde manier naast je collega te werken. Het is belangrijk om te werken aan een bureau dat op jouw hoogte is ingesteld om zo rug- en schouderklachten te voorkomen. Je kunt de hoogte van het bureau gemakkelijk aanpassen met de slinger, die aan het bureau bevestigd zit.

  Bureaublad keuze

  Onze bureaubladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor een overzicht van alle mogelijke bureaubladkleuren en afmeting kun je gebruik maken van onze kleurenkaart. Ook is dit bureau leverbaar met een blad van bamboe of met blad van NS-treinplafond

  Bamboe is een zacht en sterk materiaal dat jaren meegaat. Door het gebruik van bamboe wordt de klimaatverandering en het broeikaseffect gereduceerd, doordat het broeikasgassen absorbeert. Het blad van NS-treinplafond is een circulair alternatief, doordat dit vervaardigd is vanuit afvalstromen. 

  Wens je een andere kleur en/of maat? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Je kunt vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 en tevens kun je een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Zo goed als nieuw

  Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Type Bureau

  Slinger verstelbaar bureau

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Materiaal

  Melamine

  Afmetingen blad

  160 x 80 cm

  Kleur bureaublad

  Wit (T014), Akazia (T564), Ahorn (T519), Bruin Eiken (T539), Bamboe

  Kleur onderstel

  Wit

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken