Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished slinger verstelbaar duo bureau

  Vanaf475,00 Excl. BTW

  Vanaf574,75 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Ergonomisch bureau

  Makkelijk in hoogte te verstellen

  Bureaublad verkrijgbaar in diverse kleuren

  Beschrijving

  Dit refurbished slinger verstelbaar duo bureau is geschikt om op een verantwoorde manier naast je collega te werken. Het is belangrijk om te werken aan een bureau dat op jouw hoogte is ingesteld om zo rug- en schouderklachten te voorkomen. Je kunt de hoogte van het bureau gemakkelijk aanpassen met de slinger, die aan het bureau bevestigd zit.

  Bureaublad keuze

  Onze bureaubladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor een overzicht van alle mogelijke bureaubladkleuren en afmeting kun je gebruik maken van onze kleurenkaart. Ook is dit bureau leverbaar met een blad van bamboe of met blad van NS-treinplafond

  Bamboe is een zacht en sterk materiaal dat jaren meegaat. Door het gebruik van bamboe wordt de klimaatverandering en het broeikaseffect gereduceerd, doordat het broeikasgassen absorbeert. Het blad van NS-treinplafond is een circulair alternatief, doordat dit vervaardigd is vanuit afvalstromen. 

  Wens je een andere kleur en/of maat? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Je kunt vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 en tevens kun je een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Type Bureau

  Slinger verstelbaar bureau

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Materiaal

  Melamine

  Afmetingen blad

  160 x 80 cm

  Kleur bureaublad

  Wit (T014), Akazia (T564), Ahorn (T519), Bruin Eiken (T539), Bamboe

  Kleur onderstel

  Wit

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken