Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire salontafel ‘Los Angeles’

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag niet beschikbaar)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Gemaakt van gebruikte materialen

  Geschikt als salontafel en/ of ontvangsttafel

  Beschrijving

  Deze circulaire salontafel ‘Los Angeles’ is een toonbeeld van duurzaamheid, doordat het onderstel gemaakt is van twee oude voetenkruizen en het blad van bamboe. 

  De voetenkruizen zijn afkomstig van oude bureaustoelen, die in onze revitalisatieafdeling overbodig geraakt zijn. Het blad van bamboe is een duurzame keuze, doordat bamboe 35% meer zuurstof genereert dan een gelijk volume bomen, en een snelle groeicyclus heef van vier á vijf jaar. Hierdoor is jaarlijkse oogst mogelijk en leidt dit gebruik niet tot ontbossing. Daarnaast absorbeert bamboe Co2-uitstoot. 

  De tafel kan op wielen gemaakt worden, of met een vaste voet. De hoogte van de tafel kan op maat gemaakt worden van 50 cm tot 100 cm hoogte. Ook het blad kan op maat gemaakt worden. 

  Voor meer informatie over deze salontafel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materiaal

  bamboe, Oud voetenkruis van bureaustoel

  Hoogte

  50 – 100 cm

  Kleur onderstel

  Zwart

  Wielen

  Ja, Nee

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken