Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished slinger verstelbaar bureau T-poot

  Vanaf255,00 Excl. BTW

  Vanaf308,55 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag niet beschikbaar)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzame keuze

  Ergonomisch verantwoord bureau

  Traploos slinger verstelbaar

  Gemakkelijk inzetbaar op flexwerkplekken

  Beschrijving

  Dit refurbished slinger verstelbare bureau is ergonomisch verantwoord en daarnaast geschikt voor flexwerkplekken. Dit komt doordat hij eenvoudig op de juiste hoogte kan worden ingesteld, waardoor rug- en/of schouderklachten worden voorkomen. Door een draai aan de slinger kun je de hoogte van de tafel zelf bepalen, van de laagste stand 62 cm tot en met de hoogste stand 85 cm. Dit maakt het bureau voor iedereen bruikbaar en makkelijk in gebruik.

  De conditie van het bureau is zo goed als nieuw. Het T-poot onderstel is jong gebruikt en het bureau kan worden voorzien van een nieuw blad. De kleur hiervan kun je zelf naar wens uitkiezen. Zo kun je het bureau goed laten passen bij jouw interieur!

  Bureaublad keuze

  Onze bureaubladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor een overzicht van alle mogelijke bureaubladkleuren en afmeting kun je gebruik maken van onze kleurenkaart. Ook is dit bureau leverbaar met blad van bamboe of met blad van NS-treinplafond

  Bamboe is een zacht en sterk materiaal dat jaren meegaat. Door het gebruik van bamboe wordt de klimaatverandering en het broeikaseffect gereduceerd, doordat het broeikasgassen absorbeert. Het blad van NS-treinplafond is een circulair alternatief, doordat dit vervaardigd is vanuit afvalstromen. 

  Wens je een andere kleur en/of maat? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Je kunt vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72 en tevens kun je een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Bovenstaande foto’s zijn ter indicatie weergegeven. De bureaus kunnen hiervan afwijken.

   

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Type Bureau

  Slinger verstelbaar bureau

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Hoogte

  62 – 85 cm

  Afmetingen blad

  120 x 80 cm, 140 x 80 cm, 160 x 80 cm, 180 x 80 cm

  Kleur bureaublad

  Wit (T014), Akazia (T564), Ahorn (T519), Bruin Eiken (T539), Bamboe

  Type onderstel

  Kleur onderstel

  Wit, Alugrijs, Zwart, Antraciet

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken