Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair bureau met blad van NS-treinplafond

  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag niet beschikbaar)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Duurzame keuze

  Gemaakt van duurzaam vervaardigde materialen

  Afmetingen naar wens te bepalen

  Beschrijving

  Wij delen de passie met de Nederlandse Spoorwegen (NS) om ons elke dag met veel enthousiasme in te zetten voor een schonere planeet. Zo ontwikkelen wij circulaire producten gemaakt van oude NS-treinen. Dit circulaire bureau met blad van NS-treinplafond is een mooi toonbeeld van duurzaamheid en hergebruiken, en is geschikt voor in iedere kantooromgeving!

  Dit bureau wordt standaard geleverd met een elektrisch verstelbaar onderstel. Ook is dit bureau verkrijgbaar met een slinger verstelbaar onderstel of als duo slinger/ elektrisch verstelbaar bureau. De afmetingen van het bureau zijn naar wens te bepalen. 

  De NS-treinplafonds hebben vele duizenden kilometers dienst gedraaid op het spoornet in Nederland. Dankzij onze revitalisatie is het materiaal niet van nieuw te onderscheiden!

  Voor meer informatie over dit circulaire bureau of bij specifieke wensen kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Type Bureau

  Elektrisch verstelbaar bureau, Elektrisch verstelbaar duo bureau, Slinger verstelbaar duo bureau, Slinger verstelbaar bureau

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materiaal

  NS-treinplafond, Bureauonderstel

  Afmetingen

  Divers

  Kleur onderstel

  Wit, Alugrijs, Zwart, Antraciet

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken