Content voor Ingelogde Gebruikers

  Refurbished elektrisch verstelbaar bureau T-poot

  Vanaf435,00 Excl. BTW

  Vanaf526,35 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  Traploos elektrisch verstelbaar

  Makkelijk wisselen tussen zittend en staand werken

  Bureaublad verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen

  Beschrijving

  Een refurbished elektrisch verstelbaar bureau is een geschikte ergonomische, en duurzame oplossing. Het is belangrijk om te werken aan een bureau dat op jouw hoogte is ingesteld om zo rug- en schouderklachten te voorkomen. Daarnaast is het verstandig om zittend werken regelmatig af te wisselen met staand werken om RSI-klachten te voorkomen. 

  Je kunt de hoogte van dit bureau gemakkelijk aanpassen met één druk op de knop. Deze knop wordt onder op het bureaublad gemonteerd.

  Onze bureaus zijn jong gebruikt en hebben slechts lichte gebruikerssporen. Er is een nieuw blad naar keuze op te plaatsen. Met 80 kilo maximale belasting is dit een stevig bureau.

  Waarom dan een refurbished zit sta bureau?

  Een goed en degelijk onderstel is belangrijk bij een zit sta bureau, omdat dit de balans van het werkblad ondersteunt. We kiezen daarom voor hoogwaardige merken die een Next Life met gemak aan kunnen.

  Bureaublad keuze

  Onze bureaubladen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Voor een overzicht van alle mogelijke bureaubladkleuren en afmeting kun je gebruik maken van onze kleurenkaart. Ook is dit bureau leverbaar met blad van bamboe of met blad van NS-treinplafond

  Bamboe is een zacht en sterk materiaal dat jaren meegaat. Door het gebruik van bamboe wordt de klimaatverandering en het broeikaseffect gereduceerd, doordat het broeikasgassen absorbeert. Het blad van NS-treinplafond is een circulair alternatief, doordat dit vervaardigd is vanuit afvalstromen. 

  Wens je een andere kleur en/ of maat? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! Je kunt ons vrijblijvend bellen via 088 240 00 72, of een offerte of contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Bovenstaande foto’s zijn ter indicatie weergegeven. De bureaus kunnen hiervan afwijken.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Type Bureau

  Zit-sta bureau

  Conditie

  Zo goed als nieuw

  Hoogte

  64 – 130 cm

  Afmetingen blad

  120 x 80 cm, 140 x 80 cm, 160 x 80 cm, 180 x 80 cm

  Kleur bureaublad

  Wit (T014), Akazia (T564), Ahorn (T519), Bruin Eiken (T539), Bamboe

  Type onderstel

  Kleur onderstel

  Wit, Alugrijs, Zwart

  Maximale belasting

  80 kg

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken