Content voor Ingelogde Gebruikers
Hoe werkt onze
restwaardegarantie?

OPNIEUW! heeft de ambitie de levensduur van bureaustoelen te verlengen tot 20 jaar.

Showrooms in Buitenpost, Hillegom en Eindhoven
We verlengen de levensduur van meubilair
Duurzame keuze

Heb je een vraag? Wellicht vind je het antwoord bij veelgestelde vragen.

Wat is OPNIEUW! restwaardegarantie?

OPNIEUW! heeft de ambitie de levensduur van bureaustoelen te verlengen tot 20 jaar. Dit betekent concreet dat bureaustoelen na een 1e gebruiksperiode worden opgeknapt om nog vaker gebruikt te kunnen worden. Een gegarandeerde inruilpremie na de initiële gebruiksperiode! De stoelen worden door OPNIEUW! opgehaald en getransporteerd naar productielocatie. Terug op de productielocatie worden de stoelen weer klaargemaakt voor een next life of extended life.

Hoe werkt het?

Na de eerste gebruiksduur koopt OPNIEUW! de bureaustoelen terug.

Dit is ongeacht het bouwjaar. Voorwaarde is wel dat de stoel compleet wordt ingeleverd en in bruikbare staat is. Hieronder verstaan we dat de stoel met alle onderdelen eraan wordt ingeleverd, in een staat die passend is bij leeftijd en normaal gebruik van de stoel. Bij het ontbreken van onderdelen, bijvoorbeeld een of beide armleuningen, geldt een mindering in de terugkoopprijs.

Bepalen van de prijs van de bureaustoelen

Aan de hand van aantallen en foto’s die je stuurt naar OPNIEUW! bepalen wij de terugkoopprijs. De terugkoopprijs is afhankelijk van kleur, uitvoering en de staat waarin de bureaustoel verkeerd.

Het transport van de stoelen naar de fabriek wordt door OPNIEUW! georganiseerd en betaald. indien er tenminste 10 stoelen worden aangeboden. Indien het aantal stoelen kleiner is dan 10, worden er transportkosten berekend. Voorwaarde is dat de stoelen verzameld klaar staan. Natuurlijk kunnen wij ook de stoelen van de afdelingen verzamelen tegen een geringe meerprijs.

Richtprijs voor uw oude bureaustoelen

Als richtprijs hanteren wij een bedrag tussen de €25 en € 100 euro netto per bureaustoel. Dit is afhankelijk van het merk dat je bij ons wilt inleveren. Indien de stoelen geen restwaarde meer hebben, zullen wij hier monostromen van maken en op verantwoorde wijze hergebruiken of recyclen.

Facturatie

Na ontvangst en controle van de stoelen bij OPNIEUW! ontvang je een overzicht voor het betreffende aantal stoelen maal het daarvoor geldende bedrag, welke kan worden gefactureerd aan OPNIEUW!

Scroll naar boven
Zoeken