Content voor Ingelogde Gebruikers

Producent van
circulaire vloeren

Een circulaire vloeroplossing voor volgende generaties. Gebruikte vloeren worden met diverse opwaarderingen teruggebracht naar nagenoeg de oorspronkelijke staat. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Circulair & duurzaam
Drang naar perfectie
Klantgericht

Neem contact met ons op via de onderstaande knop.

De noodzaak van circulariteit

Jaarlijks wordt er in Europa voor meer dan 1,6 miljoen ton aan gebruikte tapijtvloeren gestort of verbrand! Nog geen 3% van deze gebruikte vloeren worden hergebruikt of gerecycled. OPNIEUW! Vloeren brengt hier verandering in.

OPNIEUW! Vloeren revitaliseert gebruikte tapijttegels en geeft invulling tot een moderne circulaire inrichting. De tegels worden gerevitaliseerd tot nagenoeg de oorspronkelijke staat en geven daarmee iedere projectomgeving een circulaire en moderne invulling.

Circulaire rugs

De collectie Refurbished Rugs bestaat uit 2 types vloerkleden. Het eerste type betreft een gefestonneerd vloerkleed. Dit vloerkleed is reeds gebruikt en door ons gereinigd tot nagenoeg de oorspronkelijke staat. Er is een scherpe kwaliteitscontrole, waardoor we de gewenste kwaliteit kunnen garanderen. Dit vloerkleed is oprolbaar en makkelijk te installeren.

Het tweede type Refurbished Rug is een modulair vloerkleed. Dit vloerkleed bestaat uit gesneden gebruikte tapijttegels. De tapijttegels zijn gereinigd en teruggebracht naar de gewenste kwaliteit. Dit type vloerkleed is volledig modulair. Geheel naar persoonlijke wens, kan allereerst de vorm van het vloerkleed gekozen worden. Daaropvolgend wordt de invulling gekozen: de vorm en kleur van de tapijttegels. De tapijttegels worden los geleverd in dozen en kunnen zelf geïnstalleerd worden.

Circulair tapijt

Er zijn in totaal 3 verschillende collecties aan circulaire tapijten, “Circular Fundamentals, Circular Shapes en Circular Art. Hiernaast is het ook mogelijk om je eigen tapijt samen te stellen met onze ontwerpers. Dit wordt “Create Together” genoemd.

Voor de collecties Fundamentals, Shapes en Art werken we met vaste prijzen. Voor de collecties Create Together en Rugs is de prijs verkrijgbaar op aanvraag. Voor de prijslijst en indicaties van de prijs op aanvraag helpt jouw circulaire specialist je graag verder.

 

 

Circulair tapijt

Er zijn in totaal 3 verschillende collecties aan circulaire tapijten, het eerste type heet “Circular Fundamentals” Deze collectie bestaat uit grote vlakken van dezelfde kleur tapijttegel uitgevoerd met strooitegels. Deze grote vlakken bestaan uit bruine of grijze tapijttegels. De strooitegels bestaan uit rode, gele, blauwe of groene tegels.

Jij kiest de gewenste kleur voor het grote vlak (bruin of grijs) en 1 of 2 kleuren voor de strooitegels. Wij zoeken tegels uit bij het door jou gekozen kleurprofiel en leggen die jou ter goedkeuring voor. De tegels in deze collectie zijn niet versneden.

 

 

Hoe wij te werk gaan

Oogsten

Tijdens het oogsten selecteren wij tapijt op kwaliteit. Niet herbruikbaar tapijt wordt gerecycled.

Opwaarderen

Bruikbare tapijtdelen worden opgewaardeerd in onze reinigingsafdeling.

Inrichten

Onze innovatieve snijmachine creëert unieke patronen voor de projectinrichting.

De voordelen van
OPNIEUW! Vloeren

Getoetste CO2-, grondstof- en energiereductie
Sociale winst
Unieke collecties in een breed scala kleuren
Hoge kwaliteit
Door grote voorraad direct uit voorraad leverbaar
Standaard garantie van 5 jaar
Oogst-, reinigings- en Take-back service
clean_overlay
Scroll naar boven
Zoeken