Content voor Ingelogde Gebruikers

Kopen van refurbished meubilair bij OPNIEUW!?

OPNIEUW! koopt tweedehands meubilair en revitaliseert dit tot refurbished producten voor in de werkomgeving. Waarom refurbished kantoormeubilair? Dit is een bewuste keuze. Wij willen duurzaam ondernemen. Door refurbished meubilair te verkopen, geven wij producten een tweede kans, oftewel een second-life. Hierdoor stimuleren wij een circulaire economie. Milieu en duurzaamheid krijgt een steeds prominentere rol in het hedendaagse leven. Het is daarom een mooie kans om duurzaamheid in de arm te nemen met de refurbished kantoormeubelen.

Verschillend kantoormeubilair:

Stoelen
Tafels
Opbergmeubels
Circulaire oplossingen
Accessoires

15.000 m2 aan kantoormeubilair

Wij bieden maar liefst 10.000 vierkante meter aan refurbished meubilair aan. Van bureaustoelen tot roldeurkasten en van bureaus tot vergaderstoelen. Wij stimuleren een circulaire economie en daarom kopen wij tevens partijen kantoormeubilair op. Het is zonde om deze artikelen geen tweede leven te geven. Binnen ons revitalisatieproces zijn wij in staat om producten een second-life te geven, denk hierbij bijvoorbeeld aan het revitaliseren van een bureaustoel. Hierdoor kan de bureaustoel weer gebruikt worden als nieuw.

Revitalisatie van meubilair

Refurbished kantoormeubilair is onderhevig geweest aan slijtage en kunnen gebruikerssporen bevatten. Het is daarom van belang dat deze meubelen een degelijke controle ondergaan en waar nodig gerepareerd worden. Controle is bij ons erg belangrijk, omdat we garant willen staan voor kwaliteit. Wanneer iets niet meer werkt, wordt er gezocht naar een oplossing in bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel. Levensduurverlenging vinden we belangrijk!

refurbished meubilair

Herstofferen

Als we het hebben over refurbished kantoormeubilair, dan hebben we het ook over refurbished bureaustoelen. Deze zittingen zijn ook onderhevig aan slijtage en het kan daarom nodig zijn om de stoel te herstofferen. Hierbij kan de stoel na herstoffering weer uitstekend gebruikt worden.

Vraag naar de mogelijkheden

Je kunt vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en opmerkingen over refurbished kantoormeubelen. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 088 240 00 72.

Scroll naar boven
Zoeken