Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished meubilair kopen?

Waarom refurbished kantoormeubilair? Dit is een bewuste keuze, omdat wij duurzaam willen ondernemen. Door refurbished meubilair te verkopen, geven wij producten een tweede kans, oftewel een second-life. Hierdoor stimuleren wij een circulaire economie. Milieu en duurzaamheid krijgen een steeds prominentere rol in het hedendaagse leven. 

Verschillend kantoormeubilair:

Stoelen
Tafels
Opbergmeubels
Circulaire oplossingen
Accessoires

Wat is refurbished meubilair? 

Refurbished meubilair is meubilair dat na een eerste leven opgeknapt wordt door middel van schoonmaak, reparatie en/ of herstoffering. Door middel van revitalisatie krijgt het meubilair een tweede of zelfs derde of vierde leven.

Is refurbished 2e hands?

Tweedehands en refurbished producten zijn beide gebruikte producten die opnieuw verkocht worden. Echter zit er degelijk een verschil, namelijk dat refurbished meubilair nagekeken en gerevitaliseerd zijn ten opzichte van tweedehands producten. Wij kopen tweedehands meubilair en revitaliseren dit tot refurbished producten voor in de werkomgeving. 

15.000 m2 aan kantoormeubilair

Wij bieden maar liefst 10.000 vierkante meter aan refurbished meubilair aan. Van bureaustoelen tot roldeurkasten en van bureaus tot vergaderstoelen. Wij stimuleren een circulaire economie en daarom kopen wij tevens partijen kantoormeubilair op. Het is zonde om deze artikelen geen tweede leven te geven. Binnen ons revitalisatieproces zijn wij in staat om producten een second-life te geven.

 

Revitalisatie van meubilair

Refurbished kantoormeubilair is onderhevig geweest aan slijtage en kunnen gebruikerssporen bevatten. Het is daarom van belang dat deze meubelen een degelijke controle ondergaan en waar nodig gerepareerd worden. Controle is bij ons erg belangrijk, omdat we garant willen staan voor kwaliteit. Wanneer iets niet meer werkt, wordt er gezocht naar een oplossing in bijvoorbeeld het vervangen van een onderdeel. Levensduurverlenging vinden we belangrijk!

refurbished meubilair

Herstofferen

Als we het hebben over refurbished kantoormeubilair, dan hebben we het ook over refurbished bureaustoelen. Deze zittingen zijn ook onderhevig aan slijtage en het kan daarom nodig zijn om de stoel te herstofferen. Hierbij kan de stoel na herstoffering weer uitstekend gebruikt worden.

Vraag naar de mogelijkheden

Je kunt vrijblijvend bij ons terecht voor vragen en opmerkingen over refurbished kantoormeubilair. Vul vrijblijvend ons contactformulier in of bel naar 088 240 00 72.

 

Scroll naar boven
Zoeken