Content voor Ingelogde Gebruikers

OPNIEUW! is een Social Enterprise

Een sociale onderneming levert net als elke andere onderneming een product of dienst. Het doel van een sociale onderneming is maatschappelijke meerwaarde creëren, ook wel ‘impact’ genoemd.

 

Social enterprise

Betekenisvol ondernemen

OPNIEUW! wil betekenisvol ondernemen door economisch voordeel te combineren met ecologische en sociale winst. Jouw circulaire werkomgeving wordt gemaakt door onze eigen houtbewerkers, stoffeerders, metaalbewerkers en monteurs. Dit zijn mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hadden en we zelf opgeleid hebben.

Bij ons heeft ieder product een uniek verhaal. Door van gebruikte materialen prachtige nieuwe meubels te ontwikkelen en afgedankte meubels een nieuw leven te geven. Dat is niet alleen goed voor de planeet, maar ook nog eens goed voor de portemonnee. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair

Contact

Wij zijn specialist op het gebied van circulaire oplossingen in de werkomgeving. Heb je vragen over een product of liever een afspraak inplannen? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Hoe werkt het OPNIEUW! donatienetwerk
Scroll naar boven
Zoeken
NULL