Content voor Ingelogde Gebruikers
Wij zijn een
Social Enterprise

Een sociale onderneming levert net als elke andere onderneming een product of dienst. Het doel van een sociale onderneming is maatschappelijke meerwaarde creëren, ook wel ‘impact’ genoemd.

Een toekomst voor unieke talenten
Ecologische & sociale winst
Partner voor circulaire projectinrichting

Heb je een vraag? Wellicht vind je het antwoord bij veelgestelde vragen.

OPNIEUW! is een
Social Enterprise

Meer dan 400.000 mensen met afstand tot de arbeidsmarkt staan ongewild langs de kant. Vaak willen zij graag aan het werk, maar is dit lastig te vinden, doordat zij begeleiding nodig hebben door bijvoorbeeld een beperking, omdat zij al lang van een uitkering leven, of omdat zij vluchteling zijn. Deze mensen hebben een WIA-uitkering, hebben geen recht op een uitkering of kunnen onder de Participatiewet vallen.

Wij werken met diverse arbeidskrachten en geven hen een kans op de arbeidsmarkt. Wij kijken vooruit en zorgen ervoor dat mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer zelfvertrouwen krijgen, met begeleiding vanuit onze vaste werknemers. Dit bereiken we door positiviteit, vertrouwen en goede communicatie.

Betekenisvol
ondernemen

Wij willen betekenisvol ondernemen door economisch voordeel te combineren met onze belangrijkste uitgangpunten ecologische en sociale winst. Dit houdt in dat wij ons richten op zowel op duurzame kantoorinrichting als sociaal werken met mensen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Jouw circulaire werkomgeving wordt gemaakt door onze eigen houtbewerkers, stoffeerders, metaalbewerkers en monteurs. Dit zijn mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hadden en we zelf opgeleid hebben.

De PSO-Prestatieladder

OPNIEUW! staat op Trede 3 van de PSO-Prestatieladder. Dat betekent dat wij van OPNIEUW! koploper zijn als het gaat om werkgelegenheid genereren aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons zijn er nu meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam, dan bij organisaties in dezelfde grootteklasse

"Werk maakt jouw leven gewoon heel anders"
Contact

Wij zijn specialist op het gebied van circulaire oplossingen in de werkomgeving. Heb je vragen over een product of wil je met ons in contact komen over Social Enterprise? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder.

Scroll naar boven
Zoeken