Content voor Ingelogde Gebruikers
Inrichten as-a-service

0% afval is ons streven. Samen met jou willen we er een leefbare wereld van maken. Circulair inkopen begint met samenwerken.

Betalen per gebruik is een duurzame optie
Partner voor circulaire projectinrichting
Showrooms in Buitenpost, Hillegom en Eindhoven

Heb je een vraag? Wellicht vind je het antwoord bij veelgestelde vragen.

Circulair inkopen

0% afval is ons streven. Samen met jou willen we er een leefbare wereld van maken. Circulair inkopen begint met samenwerken. Circulair inkopen wordt steeds belangrijker en uiteindelijk onvermijdelijk. Het dwingt ons tot een nieuwe manier van denken, alles om er voor te zorgen dat de cirkel rond is. Bij een nieuwe manier van inkopen in combinatie met een goede circulaire samenwerking hoort een passende manier van betalen. Een goede passende manier is het betalen per gebruik ofwel pay per use. Wij noemen dit: OPNIEUW! – As – A – Service (Inrichten as a service).

Betalen voor gebruik

Met deze constructie gaan we een circulaire samenwerking aan, waarbij je meubilair afneemt en betaalt voor gebruik. In ruil daarvoor zorgen wij ervoor dat de waarde van het meubilair tijdens de looptijd wordt behouden. Na de looptijd zorgen we voor een passende afvoer om zo het gebruikte meubilair op allerlei wijzes opnieuw in te zetten. Hiermee zorgen we er samen voor dat we de cirkel rond maken. In deze circulaire samenwerking bespreken we vooraf wat we van elkaar verwachten en wat we elkaar circulair kunnen bieden.

Scroll naar boven
Zoeken