Content voor Ingelogde Gebruikers
Opkoper van kantoormeubilair, met een sociaal hart

Wij zijn opkoper van kantoormeubilair, in heel Nederland. Je kunt bij ons grote aantallen meubilair verkopen die wij revitaliseren, om het vervolgens een tweede kans te geven.

Ontvang geld voor jouw oude kantoormeubilair!
Binnen 48 uur een prijsvoorstel voor jouw kantoorinboedel
Een toekomst voor unieke talenten
Wordt volledig ontzorgd tijdens de verkoop van jouw kantoormeubilair

Doe nu de waardescan en ontdek hoeveel jouw kantoormeubilair waard is!

    Waardescan   Bezichtiging       Ophalen       Ecologische & sociale winst

Het sociale en
ecologische aspect

Wij zijn opkoper van kantoormeubilair, in heel Nederland. Je kunt bij ons grote aantallen meubilair verkopen die wij revitaliseren, om het vervolgens een tweede kans te geven. Hiermee verlengen wij de levensduur van het kantoormeubilair met jaren. Met de verkoop van jouw inboedel draag je direct bij aan een vermindering van CO², energie en grondstofverbruik. Onze interne transportafdeling draagt zorg voor het hele opkoopproces.

Jouw meubilair wordt opgeknapt door onze eigen houtbewerkers, stoffeerders, metaalbewerkers en monteurs. Dit zijn mensen die afstand tot de arbeidsmarkt hadden en we zelf opgeleid hebben. Hiermee draag jij direct bij aan de toekomst van deze groep mensen. Opkoper van kantoormeubilair, met een sociaal hart!

Het stappenplan om jouw meubilair een tweede leven te geven

Waardescan

Vul de waardescan in. Aan de hand van foto’s en aantallen doen wij binnen 48 uur een prijsvoorstel voor jouw kantoorinboedel.

Ophalen

Onze transportafdeling komt de inboedel kosteloos ophalen!

Bezichtiging

Wij komen vrijblijvend bij jou langs om het kantoormeubilair te bekijken!

Ecologisch & sociale winst

Naast een goede prijs voor het kantoormeubilair, draag je bij aan een schonere wereld. Daarnaast geef je mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een toekomst.

Doe nu de waardescan!
Scroll naar boven
Zoeken