Content voor Ingelogde Gebruikers
Onze verfrissende
reinigingsservice

In de loop der jaren ziet men vaak dat de stoffering van de bureaustoel erg vies wordt, met onze reinigingsservice maken we je projectinrichting weer schoon!

Het vuil wordt tot diep in het kussen verwijderd
Verlengt de levensduur van je meubilair
Een toekomst voor unieke talenten

Heb je een vraag? Wellicht vind je het antwoord bij veelgestelde vragen.

In de loop der jaren ziet men vaak dat de stoffering van de bureaustoel erg vies wordt. Van alle zachte stoffen aanwezig in een kantoor wordt je stoelbekleding het meest intensief belast. Vuil en vlekken zijn voor micro-organisme een ware speeltuin. De broeierige omgeving van ons zitvlak garandeert een ideale temperatuur. De perfecte omgeving voor (schadelijke) micro-organismen om zich te vermenigvuldigen.

Stoelreiniging

Wanneer de kussens nog in goede staat zijn, is het mogelijk om de kussens door ons professioneel te laten reinigen. Door de stoel te reinigen, worden huidvet vlekken, ongedierte, koffievlekken, voedselvlekken, spinrag en overig vuil verwijderd*.

De kussens worden met een zeer krachtige stoom stofzuiger gereinigd. Vlekken worden behandeld met een biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel voor dieptereiniging. Het vuil wordt tot diep in het kussen verwijderd.

Rugschaal, kruisvoet, armleggers en wielen worden daarna ook gereinigd.

* Vlekverwijdering valt niet voor 100% te garanderen. Dit is afhankelijk van de aard van de vlek en de toegepaste stoffering.

Reinigingsservice
Scroll naar boven
Zoeken