Content voor Ingelogde Gebruikers

Levensduurverlenging is een goede circulaire oplossing. We zorgen met verschillende services ervoor dat je langer gebruik kunt maken van je meubilair. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en bekijk onze services.

Levensduurverlenging van OPNIEUW!

Wil jij een langere levensduur van je meubilair? En daarmee ook nog eens meewerken aan een circulaire wereld? Met de levensduurverlenging van OPNIEUW! is dit mogelijk! Met deze service realiseert OPNIEUW! een next life of een extended life voor meubilair. Het verlengen van de levensduur is tevens één van de doelen die OPNIEUW! nastreeft.

Verschillende OPNIEUW! services

Op nagenoeg elk gebied kan OPNIEUW! levensduurverlenging realiseren. Met het kiezen voor een nieuwe stoffering krijgt je meubilair niet alleen een frisse uitstraling maar gaat het ook langer mee. Daarbij kunnen we ook onze revitalisatie service op locatie uitvoeren en daarmee een fabrieksgarantie realiseren. Samen met ook nog eens de restwaardegarantie en de reinigingsservice van OPNIEUW! is onze levensduurverlenging op vrijwel alle fronten toepasbaar.

Scroll naar boven
Zoeken