Content voor Ingelogde Gebruikers

Kantoormeubilair huren
bij OPNIEUW!?

Dat kan! Bij ons kan je kantoormeubilair huren met keuze uit een groot assortiment. 

Verhuur is een duurzame keuze
Showrooms in Buitenpost, Hillegom en Eindhoven
Ecologische & sociale winst

Interesse in het huren van kantoormeubilair? Neem contact op met een van onze circulaire experts!

Kantoormeubilair huren
bij OPNIEUW!?

Bij OPNIEUW! kan je, naast kantoormeubilair kopen, ook kantoormeubilair huren met keuze uit een breed assortiment. Huren van refurbished kantoormeubilair kan makkelijk zijn bij het inrichten van een tijdelijke thuiswerkplek of het overbruggen van een verhuizing.

Je kan zowel los meubilair als complete werkplekken huren. Wij bieden voor kantoormeubilair huren ook verschillende as-a-service abonnementen, waarbij je flexibel werkplekken huurt die passen bij jouw situatie.

Kantoormeubilair huren door Copijn

Wat zijn de voordelen van refurbished kantoormeubilair huren?

Met kantoormeubilair huren bespaar je op de kosten, je betaalt namelijk alleen voor wat je gebruikt. En dat zonder het risico van een eenmalige grote investering. Daarnaast help je afvalstromen verminderen omdat het meubilair re-used of refurbished is. Bovendien is onze service flexibel. Omdat we het meubilair als dienst aanbieden, kan je eenvoudig op -of afschalen naar behoefte. 

In de afbeelding is goed te zien welke vormen van ‘betalen voor gebruik’ het meest circulair zijn. 

De voordelen van verhuur

Lage investeringskosten bij huren
Tijdens de huurperiode zorgen wij ervoor dat de waarde van het meubilair wordt behouden. Gaat er iets stuk? Dan wordt dit kosteloos vervangen!
Geen onverwachte kosten
Huren van kantoormeubilair is erg flexibel
Kantoormeubilair huren

Bekijk ons assortiment

In onze webshop staat bij elk product of deze ook beschikbaar is voor verhuur. Door op de button ‘Ik wil huren’ te klikken kan je gemakkelijk de huurperiode instellen. Vervolgens kun je betalen; je betaalt uiteraard alleen voor de periode dat jij de producten huurt. Tenslotte kun je kiezen voor de bezorgoptie of kiezen om het product zelf op te halen. Is de verhuurperiode afgelopen? Dan halen wij de producten weer bij je op, of je kan er voor kiezen om ze zelf terug te brengen naar de vestiging!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Zoeken