Content voor Ingelogde Gebruikers

Kantoormeubilair huren bij OPNIEUW!?

Bij OPNIEUW! kun je, naast kantoormeubilair kopen, ook los kantoormeubilair huren uit een breed assortiment. Denk hierbij aan het inrichten van een tijdelijke thuiswerkplek of het overbruggen van een verhuizing met refurbished kantoormeubelen.

Je kunt ook een complete werkplek huren. Wij bieden voor kantoormeubilair huren ook verschillende as-a-service abonnementen, waarbij gebruikte kantoormeubelen worden ingezet.

Kantoormeubilair huren

Waarom kantoormeubilair huren?

Er speelt een brede maatschappelijke trend waarbij steeds meer mensen kiezen voor huren, delen of lenen van spullen in plaats van het aanschaffen van producten. Bij huren wordt er alleen betaald voor een vaste gebruiksperiode, je betaald dus alleen voor de periode dat jij het product wil gebruiken.

Waarom alles in eigen bezit hebben, wanneer je het product alleen op bepaalde momenten wil gebruiken?

Waarom is verhuur circulair?

Door refurbished kantoormeubelen bij ons te huren betaal je alleen voor een vaste gebruiksperiode van het meubilair, zonder het aan te schaffen. Hierdoor doen we meer met wat er al is waardoor er minder nieuwe producten hoeven worden gemaakt. Dit betekent efficiënter gebruik van grondstoffen en energie. Ook is bij onze verhuur de retourstroom geborgd voor een maximale levensduur.

In onderstaande afbeelding is goed te zien welke vormen van ‘betalen voor gebruik’ het meest circulair zijn.

Huren kantoormeubilair

De voordelen van verhuur

Lage investeringskosten bij huren
Tijdens de huurperiode zorgen wij ervoor dat de waarde van het meubilair wordt behouden. Gaat er iets stuk? Dan wordt dit kosteloos vervangen!
Geen onverwachte kosten
Huren van kantoormeubilair is erg flexibel

Wist je dat...

Je bij OPNIEUW! al kan huren vanaf 1 dag!

Wist je dat...

Het huren van producten erg veel Co2 bespaart.

Hoe werkt verhuur?

In onze webshop staat bij elk product of deze ook beschikbaar is voor verhuur. Door op de button ‘Ik wil huren’ te klikken kan je gemakkelijk de huurperiode instellen. Vervolgens kun je betalen; je betaalt uiteraard alleen voor de periode dat jij de producten huurt. Tenslotte kun je kiezen voor de bezorgoptie of kiezen om het product zelf op te halen. Is de verhuurperiode afgelopen? Dan halen wij de producten weer bij je op, of je kan er voor kiezen om ze zelf terug te brengen naar de vestiging!

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden?

Heb je vragen over verhuur? Neem gerust contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Scroll naar boven
Zoeken