Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!

Wij zijn hét adres als het aankomt op duurzaam en circulair kantoormeubilair. Ontdek hier onze collectie aan circulaire tafels, van bijzettafels tot aan tafels gemaakt van NS-treinramen. Zo is er voor ieder wat wils!

Circulaire tafels gemaakt door vakmensen

De circulaire tafels zijn gemaakt van hergebruikte grondstoffen, zorgvuldig gemaakt door vakkundige mensen. Zo kunnen wij grondstoffen een tweede leven geven en heeft elke tafel een eigen verhaal. Perfect voor de moderne werkruimte, waar circulariteit steeds meer de overhand neemt! 

Alles is mogelijk in onze circulaire productieafdelingen

Een vergadertafel die niet alleen functioneel en stijlvol is, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu en sociale winst. Van robuuste tafels tot aan tafels gemaakt van karton, bij ons is alles mogelijk. Mocht je zelf al een idee hebben en staat het er niet tussen? Wij kunnen het realiseren in onze circulaire productieafdelingen. Bij ons kunnen we jouw duurzame wensen realiseren!

Dus maak vandaag de keuze voor circulariteit! Ontdek de circulaire mogelijkheden in onze webshop. Samen bouwen wij aan een betere toekomst!

Scroll naar boven
Zoeken