Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulaire tafeltennistafel van NS-treinvloer

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓Circulaire oplossing

  ✓Vervaardigd van afvalstromen van de NS-trein

  ✓Geschikt voor verschillende gelegenheden

  Beschrijving

  Deze circulaire tafeltennistafel is een mooi toonbeeld van duurzaamheid en hergebruik, doordat de tafel gemaakt is vanuit circulaire materialen, die zijn vrijgekomen van een gebruikte NS trein. De tafel is gemaakt van NS-treinvloeren, die met een hoogwaardig linoleum bekleed zijn. Dit zorgt ervoor dat de tafel bestendig is tegen krassen en verkleuring. De vloer heeft ongeveer 5,7 miljoen km afgelegd en er hebben 44 miljoen voeten overheen gelopen.

  De tafeltennistafel is gemaakt naar wedstrijdformaten, met een demonteerbare netbalk, waardoor de tafel ook gebruikt kan worden als vergadertafel en/ of werktafel. Er kan een bedrijfslogo of tekst in gegraveerd worden. 

  Voor meer informatie over deze circulaire tafel van NS-treinvloer kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  Extra informatie

  Conditie

  Nieuw circulair

  Materiaal

  NS-treinvloer

  Hoogte

  76 cm

  Lengte

  274 cm

  Breedte

  152,5 cm

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken