Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire tafel van NS-instaptrede

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓Gemaakt van oude treeplanken van de NS trein

✓Leverbaar in jouw gewenste maat

Beschrijving

Met veel enthousiasme zetten wij ons elke dag weer in voor een schonere planeet. Deze passie delen wij met de Nederlandse Spoorwegen (NS). Zo ontwikkelen wij circulaire producten gemaakt van oude NS-treinen. De circulaire tafel van NS-instaptrede is een mooi toonbeeld van duurzaamheid en hergebruiken, en is een toevoeging in elke ruimte en/ of zaal.

Deze tafel is gemaakt van oude instaptreden van een NS-trein. De tafel is leverbaar met een vaste poot of met een refurbished bureauonderstel, waardoor de tafel in hoogte verstelbaar is. De afmetingen van de tafel zijn naar wens te bepalen. Optioneel kunnen er tafelwangen in elke kleur en met/ zonder patroon geleverd worden. Deze tafelwangen zijn gemaakt van gerecyclede oude bureaubladen.

Deze instaptreden hebben vele duizenden kilometers dienst gedraaid op het spoornet in Nederland. Dankzij onze revitalisatie is het materiaal niet van nieuw te onderscheiden!

Voor meer informatie over deze circulaire tafel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Materiaal

NS-instaptrede, Bureauonderstel

Afmetingen

Divers

Afmetingen blad

Divers

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire tafel van NS-instaptrede
Circulaire tafel van NS-instaptrede
Duurzame keuze Gemaakt van oude treeplanken van de NS trein Leverbaar in jouw gewenste maat