Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulaire picknickset ‘Zürich’

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓100% gemaakt van gerecycled plastic

✓Onderhoudsvrij

✓Verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk

Beschrijving

Deze tafel en banken ‘Zürich’ zijn volledig gemaakt van onderdelen van afgedankte meubels, zoals rugkappen van bureaustoelen. Door het gebruik van gebruikte en afgedankte producten als grondstof voor deze meubels, kies je bij gebruik van de tafel met banken voor een circulair en duurzaam product. De banken zijn verkrijgbaar met of onder rugleuning. 

Omdat deze tafel en banken gemaakt zijn van gerecycled plastic, zijn deze tafel en banken vrij van onderhoud. Ook geven ze geen splinters en kunnen ze niet rotten door bijvoorbeeld vocht. Je kunt ze dus gerust buiten laten staan! De tafel en de banken kunnen verankerd worden in de grond, zodat ze altijd op hun plek blijven staan.

Het ontwerpen en produceren van meubilair van gerecycled plastic biedt oneindig veel mogelijkheden. Zo kunnen deze banken ook gemaakt worden in een variant als prullenbak. Dit zijn enkele varianten die we standaard aanbieden, vraag gerust naar meer mogelijkheden!

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Kleur

Beige, Zwart

Hoogte

80 cm

Zithoogte

44 cm

Breedte

186 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulaire picknickset 'Zürich'
Circulaire picknickset 'Zürich'
100% gemaakt van gerecycled plastic Onderhoudsvrij Verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk