Content voor Ingelogde Gebruikers

  Circulair akoestisch plafondeiland ‘Valencia’

  Vanaf140,00 Excl. BTW
  Vanaf169,40 incl. BTW
  Verwijder selectie

  ✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

  ✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

  ✓ Gaan voor 100% circulair

  Eenvoudig online bestellen

  Voordelen

  ✓Duurzame verbetering van akoestiek

  ✓Gemakkelijke montage

  ✓Verschillende kleuren en modellen mogelijk

  Beschrijving

  Het vierkante akoestische plafondeiland ‘Valencia’, gemaakt van gerecyclede petflessen, zorgt voor een verbeterde akoestiek in de ruimte. De ‘Valencia’ is een plafondpaneel bestemd voor plaatsing onder een (systeem)plafond. 

  Eenvoudige montage

  Het eiland is eenvoudig te monteren, gereedschap is niet nodig. De panelen worden met vier staalkabeltjes (lengte: 3m) bevestigd aan het plafond. Aan het raster van een systeemplafond door middel van magneten.

  Aan te passen aan je huisstijl

  Het plafondeiland is verkrijgbaar in diverse kleuren. Door de kleuren van jouw huisstijl te kiezen, past het eiland perfect bij jouw inrichting. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart

  Het plafondpaneel is verkrijgbaar in de standaardafmetingen 60 x 60 cm en 120 x 120 cm. Andere afmetingen en modellen zijn op aanvraag mogelijk.

  Optioneel met LED

  Optioneel is het plafondpaneel leverbaar met een LED verlichtingsarmatuur. 

  Het plafondpaneel is ook standaard verkrijgbaar in de ronde variant:

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product en vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Productconditie

  Nieuw circulair

  Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

  blank
  Heb je een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

  Standaard afmetingen

  120 x 120 cm, 60 x 60 cm

  Breedte

  120 – 140 cm

  Optioneel

  LED verlichtingsarmatuur

  Type montage

  Aan het plafond

  Led-armatuur

  Ja, Nee

  Over OPNIEUW!

  Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

  Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

  Scroll naar boven
  Zoeken