Content voor Ingelogde Gebruikers

OPNIEUW! – Felt stoel

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Beschrijving

De Felt stoel is bij uitstek een circulaire stoel. 60 PET-flessen zijn de fundering voor de Felt stoel. De stoel wordt namelijk geheel gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Het zogenaamde ‘upcycling’ zoals dit proces genoemd wordt, past perfect binnen de R van Rethink. Het is innovatief veranderen van de oorspronkelijke functie naar een nieuwe functie.

De Felt stoel is daarnaast in verschillende kleuren te verkrijgen. Bijvoorbeeld dat het schaaldeel aan de binnenzijde lichtgrijs is en aan de buitenzijde naar keuze: mandarijn, cactus, turquoise of cacao. Dit voegt een extra design tintje toe aan deze mooie circulaire stoel.

Optioneel aan de Felt stoel is een zitkussen in elke denkbare kleur. Vraag gerust meer informatie over deze interessante, circulaire stoel.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Zithoogte

44 cm

Breedte

61,5 cm

Hoogte

82 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
OPNIEUW! - Felt stoel
OPNIEUW! - Felt stoel