Content voor Ingelogde Gebruikers

Circulair akoestisch plafondeiland ‘Bordeaux’

Vanaf225,00 Excl. BTW
Vanaf272,25 incl. BTW
Verwijder selectie

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Voordelen

✓Duurzame akoestische oplossing

✓Gemakkelijke montage

✓Verschillende modellen en kleuren mogelijk

Beschrijving

Het circulaire plafondeiland ‘Bordeaux’ is gemaakt van gerecyclede petflessen. Het plafondeiland heeft door het absorberende materiaal een positieve invloed op de akoestiek in de omgeving. 

Hang het ronde eiland aan het (systeem)plafond met behulp van de vier staalkabeltjes (lengte: 3m). De kabeltjes kleven aan het raster van het systeemplafond met behulp van magneten. Het eiland is gemakkelijk zonder gereedschap te monteren. 

Verkrijgbaar met LED

Het plafondpaneel is optioneel leverbaar met een LED verlichtingsarmatuur. 

In verschillende kleuren te verkrijgen

Het plafondeiland is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies zelf de kleur die past bij jouw huisstijl. Voor een overzicht van alle kleuren kun je gebruik maken van onze stoffenkaart.

Het eiland is standaard verkrijgbaar in een diameter van 120 cm en 60 cm. Ook is het paneel verkrijgbaar in de vierkante variant:

Andere afmetingen en modellen zijn op aanvraag mogelijk.

Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje in onze OPNIEUW! Bibliotheek waar je onder andere de 3D SketchUp tekeningen kunt vinden van het plafondeiland. 

Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

Productconditie

Nieuw circulair

Dit is een nieuw product gemaakt van hergebruikte materialen. Er zijn geen nieuwe grondstoffen aangeboord.

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Extra informatie

Merk

OPNIEUW!

Conditie

Nieuw circulair

Kleur

Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

Materiaal

Gerecyclede PET-flessen

Standaard afmetingen

120 cm Ø, 60 cm Ø

Breedte

120 – 140 cm

Optioneel

LED verlichtingsarmatuur

Type montage

Aan het plafond

Led-armatuur

Ja, Nee

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Circulair akoestisch plafondeiland 'Bordeaux'
Circulair akoestisch plafondeiland 'Bordeaux'
Duurzame akoestische oplossing Gemakkelijke montage Verschillende modellen en kleuren mogelijk

Vanaf225,00 Excl. BTW