Content voor Ingelogde Gebruikers

  Akoestisch plafondeiland ‘Bordeaux’

  Vanaf225,00 Excl. BTW

  Vanaf272,25 incl. BTW
  Verwijder selectie
  Met de aanschaf van dit product creëer jij ecologische en sociale winst! Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie met 0% afval.
  Heeft u een vraag over dit product?
  Bel 088 240 00 72
  (Vandaag bereikbaar tot 17:00 uur)

  Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

  Voordelen

  ✓ Duurzame akoestische oplossing

  ✓ Gemakkelijke montage

  ✓ Verschillende modellen en kleuren mogelijk

  Beschrijving

  Het ronde plafondeiland ‘Bordeaux’ heeft een positieve invloed op de akoestiek in de omgeving. Hang het ronde eiland onder het (systeem) plafond met behulp van de vier staalkabeltjes (lengte: 3m). De kabeltjes kleven aan het raster van het systeemplafond met behulp van magneten.

  Verkrijgbaar met LED

  Het plafondpaneel is standaard verkrijgbaar in een diameter van 120 cm en 60 cm. Het plafondpaneel is optioneel leverbaar met een LED verlichtingsarmatuur. Het plafondeiland is gemakkelijk zonder gereedschap te monteren.

  Het plafondpaneel is ook standaard verkrijgbaar in de vierkante variant:

  Andere afmetingen en modellen zijn op aanvraag mogelijk.

  Het ronde akoestisch plafondeiland is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor een overzicht van alle kleuren en materiaalspecificaties kun je gebruik maken van onze stoffenkaart

  Voor meer informatie over dit product kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

  Al onze producten worden gemaakt van gerecyclede petflessen. Met de producten van OPNIEUW! zorgen we voor een circulaire productie: een grondstof wordt een product, vervolgens wordt het hergebruikt en reduceren we de grote afvalberg.

  Extra informatie

  Merk

  OPNIEUW!

  Conditie

  Nieuw circulair

  Kleur

  Antraciet (03), Apple Green (51), Black (09), Blush (17), Cherry (24), Dark Blue (01), Dark Camel (22), Dark grey (23), Green (19), Grey (16), Light Blue (14), Light Oak (39), Lime (43), Middle Blue (27), Midnight Blue (38), Off White (32), Orange (56), Purple (41), Red (25), Silver grey (12), Vanille (06), White (20), Yellow (05)

  Standaard afmetingen

  120 cm Ø, 60 cm Ø

  Breedte

  120 – 140 cm

  Optioneel

  LED verlichtingsarmatuur

  Type montage

  Aan het plafond

  Led-armatuur

  Ja, Nee

  blank
  Scroll naar boven
  Zoeken