skip to Main Content

  Thuiswerkplek inrichten

  Thuiswerken is de norm en wordt veel opgepakt binnen bedrijven. Niet iedereen beschikt thuis over de juiste, ingerichte thuiswerkplek. Wij hebben hier een speciale selectie gemaakt van onze beste ergonomische én duurzame producten om thuiswerkplek in te richten. Mocht je product hier niet tussen staan, neem dan eens een kijkje in onze webshop

  Toch liever huren?

  Er zijn diverse mogelijkheden om bij OPNIEUW! je (circulaire) thuiswerkplek in te richten. Je kunt naast onze producten aanschaffen ook onze producten huren. Mocht je niet weten hoe lang je thuis gaat werken en je wil toch een tijdelijke thuiswerkplek inrichten, dan is onze verhuurservice hier uitstekend voor. Je betaalt dus alleen voor het gebruik, makkelijk toch!

  We helpen je graag bij het circulair inrichten van je thuiswerkplek!

  Onze circulaire oplossingen

  Wij gebruiken zo min mogelijk nieuwe grondstoffen om onze producten te maken. Dit doen wij mede omdat grondstoffen steeds schaarser worden. Wij streven daarnaast naar 0% afval tijdens de productie van onze circulaire, ergonomische kantooroplossingen. Wij vermijden afval en nieuwe grondstoffen omdat wij zoveel mogelijk hergebruiken tijdens onze productie.

  Contact

  Heb je aan de hand van ons assortiment vragen, of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en onze adviseurs helpen je graag verder.

  Back To Top
  ×Close search
  Zoeken