Content voor Ingelogde Gebruikers

Hoe richt je een refurbished thuiswerkplek in?

Hoe richt je een refurbished thuiswerkplek in?

13 januari 2022 door

Door corona werken we inmiddels al weer een tijdje thuis. Het was even wennen in het begin, maar langzamerhand zijn we er steeds beter in geworden. Omdat thuiswerken waarschijnlijk blijvend is, is het belangrijk om je thuiswerkplek goed in te richten. Daarom hebben wij voor jou een aantal producten op een rijtje gezet die jouw thuiswerkplek afmaken.

Hoe richt je een refurbished thuiswerkplek in?: Bureaustoel

Bij OPNIEUW! bieden we een groot aanbod refurbished bureaustoelen aan. Hier zitten bekende merken tussen zoals BMA, HAG en RH. Deze stoelen kopen wij in grote partijen op en revitaliseren we in onze werkplaats. De stoelen worden voorzien van nieuwe wieltjes, nieuwe stoffering en worden volledig gereinigd. Waarom een nieuwe bureaustoel kopen als je bij kan dragen aan een circulaire economie en ook nog eens minder betaald dan voor een nieuwe stoel.

Neem bijvoorbeeld onze refurbished BMA Axia Office bureaustoel of refurbished RH Logic 400 bureaustoel. Deze beeldschermwerkstoelen zijn geschikt voor vrijwel iedereen, doordat deze beschikken over ruime instelmogelijkheden. Hierdoor kan de stoel ingesteld worden naar jouw lichaam! Doordat het een beeldschermwerkstoel is, kan er 8 uur per dag of langer gewerkt worden op deze stoel en daarnaast voldoen de stoelen aan de NEN1335 en NPR1813, waardoor de stoelen ook ergonomisch verantwoord zijn.

Bij een thuiswerkplek is het van belang om een stoel tot je beschikking te hebben, die voldoet aan jouw wensen. Verander je jouw zitpositie geregeld? Kies dan voor een stoel met ruime instelmogelijkheden. Zit je 8 uur per dag of langer op de bureaustoel? Zorg er dan voor dat je een stoel kiest die hiervoor geschikt is. Heb je een lang of breed postuur? Kies dan voor een bureaustoel die geschikt is voor langere personen of een bureaustoel die geschikt is voor bredere personen.

2. Elektrisch verstelbaar bureau

Het is belangrijk om thuis te werken aan een bureau dat op jouw hoogte kan worden ingesteld, zodat rug- en schouderklachten worden voorkomen. Bij het kiezen van een bureau heb je keuze uit een refurbished slinger verstelbaar bureau of een refurbished elektrisch verstelbaar bureau.

Het voordeel van een elektrisch verstelbaar bureau is dat deze hoger ingesteld kan worden dan een slinger verstelbaar bureau, namelijk tot 130 cm. Hierdoor kan zittend werken met staand werken worden afgewisseld, wat RSI-klachten voorkomt. Wil je toch liever een vast of slinger verstelbaar bureau, overweeg dan een werkplekverhoger. Deze werkplekverhoger zorgt ervoor dat je zittend werken met staand werken kan afwisselen. Ideaal voor als je veel thuiszit!

Daarnaast kunnen de kleuren van het bureau zelf worden samengesteld, waardoor deze thuiswerkplek past binnen jouw interieur.

3. Circulaire laptopstandaard

Geen monitorarm of een dubbel scherm thuis? Geen probleem. Met de circulaire laptopstandaard, gemaakt van gerecyclede petflessen, is werken duurzaam én ergonomisch. De laptopstandaard zorgt ervoor dat jouw laptopscherm op een ergonomische hoogte geplaatst wordt, waardoor nek- en schouderklachten worden voorkomen. Hierom kan de standaard niet ontbreken op een goede thuiswerkplek.

De laptopstandaard is licht van gewicht en kan gemakkelijk in- en uit elkaar gehaald worden, waardoor deze eenvoudig verplaatst kan worden.

4. Circulaire cactus

Wil jij sfeer geven aan je thuiswerkplek? Dan is de circulaire cactus wellicht iets voor jou. De circulaire cactus is gemaakt van oude treinmaterialen en gerecyclede petflessen. Petflessen zorgen voor een verbeterde akoestiek op je werkplek. De standaard is gemaakt van een treinvloer van een oude NS-sprinter. Deze sprinter heeft duizenden kilometers afgelegd!

Circulair Thuiswerken
Circulair Thuiswerken
Circulair Thuiswerken

Ben je geïnspireerd geraakt? Bekijk hier ons hele aanbod voor jouw thuiswerkplek!

Wist je dat je de thuiswerkproducten ook kunt huren? Handig voor als je tijdelijk thuiswerkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar boven
Zoeken