Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished Artifort Mare fauteuil

1.575,00 Excl. BTW
1.905,75 incl. BTW

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓Comfortabel loungemeubilair

✓Design fauteuil

Beschrijving

Deze refurbished fauteuil van Artifort Mare is een tijdloos model. Het heeft een strakke en elegante uitstraling. De fauteuil heeft een los rugkussen. Opvallend aan de fauteuil is de ranke sledevoet. Deze loopt vanuit de achterzijde naar de voorzijde. De paarse stoffering geeft de fauteuil naast elegantie een luxe uitstraling. Het is geschikt voor verschillende ruimtes op kantoor. Het geeft een rustiger sfeer in je werkomgeving.

Designer René Holten

René Holten is een Nederlands industriële vormgever. Hij is onder andere bekend door de zitmeubelen die hij heeft ontworpen voort Artifort en sanitair voor Clou. Hij studeerde aan de Design Academy in Maastricht en in Eindhoven. René Holten richtte in 1993 zijn eigen studio op, namelijk René Holten Industrial Design. Voor het maken van de hoogwaardige kwaliteitsproducten richt hij zich voornamelijk op de aspecten design, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

Voor meer informatie over deze fauteuil kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Zo goed als nieuw

Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

Extra informatie

Merk

Artifort

Type

Mare

Designer

René Holten

Conditie

Zo goed als nieuw

Kleur

Paars

Stoffering

Stof

Hoogte

83 cm

Zithoogte

43 cm

Breedte

87 cm

Diepte

83 cm

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished Artifort Mare fauteuil
Refurbished Artifort Mare fauteuil
Duurzame keuze Comfortabel loungemeubilair Design fauteuil

1.575,00 Excl. BTW

Offerte aanvragen

Voer onderstaande gegevens in, dan nemen we spoedig contact met je op.