Content voor Ingelogde Gebruikers

Refurbished Artifort Gap designstoel

499,00 Excl. BTW
603,79 incl. BTW

✓ Bijdragen aan een Social Enterprise

✓ Direct bestellen uit een voorradig circulair assortiment

✓ Gaan voor 100% circulair

Eenvoudig online bestellen

Heb je een vraag over dit product?
Bel 088 240 00 72
(Bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00)

Of ga naar onze veelgestelde vragen pagina.

Andere suggesties…

Voordelen

✓Duurzame keuze

✓Designerstoel

✓Comfortabel

Beschrijving

De refurbished Artifort Gap designstoel heeft een volledig gestoffeerde kuip. De stoel heeft een moderne uitstaling en daarnaast een uitstekende comfort door de vormgeving. De ‘gap’ in de stoel zorgt voor extra ruimte tussen het rug- en zitvlak. Deze designstoel is geschikt voor zowel thuis als op kantoor. Naast het model maakt de blauwe kleur de stoel een echte eyecatcher!

Designer Khodi Feiz

Khodi Feiz is een industrieel ontwerper. Hij is gespecialiseerd in het ontwerpen van productdesign, meubeldesign, branding en strategisch design. Feiz is geboren in Iran en opgegroeid in de USA. In 1990 verhuisde hij naar Nederland om voor Philips Design te werken. In 1998 richtte hij samen met grafisch ontwerper Anneko Feiz – van Dorssen, Feiz Design Studio op in Amsterdam. Daar werd er ontwerpen gemaakt voor bedrijven als Alessi, Artifort, Herman Miller, Offecct, Nike en Nokia. De ontwerpen van Feiz zijn wereldwijd te zien in tentoonstellingen en publicaties.

Voor specifieke wensen en/of meer informatie over deze designstoel kun je vrijblijvend met ons bellen via 088 240 00 72. Je kunt tevens een offerte aanvragen of een contactformulier invullen met jouw wensen en vragen.

Productconditie

Zo goed als nieuw

Dit product functioneert 100% en heeft lichte gebruikerssporen.

Extra informatie

Merk

Artifort

Type

Gap

Designer

Khodi Feiz

Conditie

Zo goed als nieuw

Kleur

Blauw

Hoogte

86 cm

Zithoogte

47 cm

Breedte

62 cm

Diepte

60 cm

Frame

4-poot

Framekleur

Chroom

Over OPNIEUW!

Onze ecologische voetdruk is te groot en neemt steeds verder toe. Grondstoffen worden wereldwijd steeds schaarser en duurder. Bij OPNIEUW! stap je in de wereld van een circulaire economie. Elk product heeft hier een uniek verhaal. Gebruikte materialen worden er toegepast in prachtige nieuwe meubels en kantoormeubilair wordt er tot 20 jaar verlengd. Kortom, 100% circulair kantoormeubilair.

Dit doen we met unieke talenten. Dit zijn mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Zo werken wij tegen de toenemende vervuiling, ontginning van waardevolle gebieden en helpen we sociale ongelijkheid terug te dringen.

Scroll naar boven
Zoeken
Refurbished Artifort Gap designstoel
Refurbished Artifort Gap designstoel
Duurzame keuze Designerstoel Comfortabel

499,00 Excl. BTW