Content voor Ingelogde Gebruikers
Hulp nodig bij het
maken van een keuze?
Neem contact op met één van onze experts!

Circulaire verlichting: de verantwoorde keuze

Circulaire verlichting is niet het eerste waar je aan denkt als je een projectinrichting circulair gaat aankleden. Maar het speelt een cruciale rol in het verminderen van de ecologische voetafdruk van jouw projectinrichting! Onze duurzame verlichting oplossingen zijn gemaakt met de kernwaarden milieuvriendelijkheid, kostenbesparing en circulariteit. Zo zijn veel van onze circulaire verlichting oplossingen gemaakt van PET-vilt!

Wat is circulaire verlichting?

Onze visie op duurzame verlichting is dat het geheel zo milieuvriendelijk geproduceerd kan worden. Wij streven naar een compleet circulaire economie en dit laat ons assortiment dan ook zien. Veel van onze producten zijn gemaakt van PET-vilt, dit is een duurzame grondstof gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Het doel is om de afvalbelt te minimaliseren en daarbij sociale winst te behalen!

Waarom kiezen voor duurzame verlichting?

Duurzame verlichting biedt een tal van voordelen, voor het milieu, op sociaal niveau en in je portemonnee! Door te kiezen voor onze duurzame verlichting draag je bij aan een duurzamere wereld, verminder je het aanboren van nieuwe grondstoffen en zorg je voor sociale winst. 

Conclusie over circulaire verlichting

Ons assortiment aan circulaire verlichting zorgt voor een duurzamere wereld en een moderne look in jouw projectinrichting. Door te investeren in verlichting van OPNIEUW! zorg je voor sociale winst. Daarnaast zijn de meeste van onze producten in de categorie verlichting gemaakt van PET-vilt. Dit verbetert de akoestiek in de ruimte en is ook nog eens brandwerend!

Scroll naar boven
Zoeken